iPhone 13 Pro Б/У - отзывы владельцев

209 отзывов
Отзывы о Б/У Apple iPhone 13 Pro 256 Gb Graphite (Идеальное)
Виталий, 30.12.2022 08:27:56
Без рейтинга
Яка ємність батареї?
Юлия Семчишина, 10.02.2023 16:42:12
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Іван, 20.01.2024 17:22:33
Без рейтинга
Доброго дня! Мене залишок ємкості акумулятора в % та які деталі були замінені?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 04.03.2024 17:33:15
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Сергій, 16.05.2024 15:17:52
5
Дизайн цього телефону бездоганний. Скляний корпус виглядає елегантно, а нові варіанти кольорів надають пристрою особливої привабливості.
Марина, 16.05.2024 15:18:31
5
Розмір дисплея вражає: я насолоджуюся кожною хвилиною використання величезного 6,7-дюймового Super Retina XDR екрану.
Ельвіра, 16.05.2024 15:19:22
Без рейтинга
Який яскравий екран! Кольори яскраві, контрасти глибокі, і роздільна здатність просто приголомшлива.
Дарина, 16.05.2024 15:20:53
Без рейтинга
Продуктивність iPhone 13 Pro на найвищому рівні. Камера пречудова, пам'яті багато. Це кращий айфон
Руслана, 16.05.2024 15:22:17
Без рейтинга
Із самого початку мене вразила естетика цього пристрою. Колір виглядає неперевершено стильно та елегантно, підкреслюючи індивідуальність власника. Крім того, його матове покриття робить його не тільки красивим, але й приємним на дотик.
Звичайно, лише зовнішності недостатньо, щоб назвати iPhone 13 Pro ідеальним смартфоном. Ця модель має потужний процесор A15 Bionic, який забезпечує бездоганну продуктивність при виконанні будь-яких завдань. Будь то багатозадачність, ігри або редагування відео, iPhone 13 Pro справляється з цим легко та плавно.
Матвій, 16.05.2024 15:23:10
Без рейтинга
Хочу відзначити міцність та вологозахист цього телефону. Це створює додаткову впевненість у тому, що пристрій прослужить довго.
Слава, 16.05.2024 15:24:10
Без рейтинга
Цей телефон – це ідеальне поєднання краси, продуктивності та функціональності. Він чудовий для кожної людини.
Влад, 16.05.2024 15:25:17
Без рейтинга
Хочу відзначити, що Apple iPhone 13 Pro - це відмінний вибір для всіх, хто цінує якість, функціональність та стиль в одному пристрої.
Ігор, 16.05.2024 15:26:18
Без рейтинга
Розмір екрану ідеально підходить для мене - я люблю великі та яскраві дисплеї. Телефон чудово виглядає в моїх руках.
Маша, 16.05.2024 15:28:03
Без рейтинга
Екран моделі iPhone 13 Pro справді захоплює погляд своєю якістю зображення. Чудова яскравість та гострота кольору дозволяють насолоджуватися переглядом улюблених фільмів та ігор.
Продуктивність iPhone 13 Pro бездоганна. Потужний процесор A15 Bionic забезпечує плавну роботу при запуску програм та багатозадачності. Жодних лагів або зависань - все виконується блискавично.
Камера – це справжній прорив у фотографії смартфонів. Потрійна 12-мегапіксельна система камер з покращеним нічним режимом дозволяє робити чудові знімки навіть при недостатньому освітленні.
Дар'я, 16.05.2024 15:29:17
Без рейтинга
Багато пам'яті, як раз те що мені потрібно. Нарешті я не буду все перекидати на ноутбук або шукати, що видалити.
Юра, 28.05.2024 17:34:17
Без рейтинга
Цей телефон чудовий! Він добре тримається у руці і дуже простий у використанні. Мені він дуже подобається!
Олексій, 28.05.2024 17:38:07
Без рейтинга
Мені дуже подобається мій новий смартфон! Він дуже крутий, швидкий і зручний – набагато зручніше, ніж мій старий.
Він має класну камеру. Робить чудові знімки, це тсало набагато простіше, ніж з моїм старим. Навіть обробляти фото не хочется. Він простий у використанні і справді потужний. Час автономної роботи також дуже добрий. Гарний телефон за нормальні кошти. Функціонал на вищому рівні, ще дуже подобається нова зарядка, це більш сучасно дивиться.
Загалом, це чудовий смартфон!
Дарія, 28.05.2024 17:39:10
Без рейтинга
Мені для повсякденного життя цього айфону більше ніж вистачає. В нього дуже гучний звук і нормальна батарея.
Надія, 28.05.2024 17:40:01
Без рейтинга
для роботи в смм цього телефону достатньо. насправді достатньо. хоча багато хто потребує 15 модель...
Отзывы о Б/У Apple iPhone 13 Pro 256 Gb Sierra Blue (Идеальное)
Віка, 25.12.2022 19:32:46
Без рейтинга
Акамулятор в якому стані ?
Скільки відсотків батарея ?
Юлия Семчишина, 10.02.2023 16:21:24
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Илона Соя-пешкова, 04.01.2023 22:00:30
Без рейтинга
Скажіть скільки відсотків заряду залишилось в даному телефоні ?дякую
Юлия Семчишина, 02.03.2023 11:16:56
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Coach Steatsyuk Dmitriy, 23.11.2023 12:37:32
Без рейтинга
Доброго дня мене  цікавить варіант 13 Pro б/в, і так щоб батарая була 100%? Ідеальний стан
Ответ консультанта «Техно Ёж» 11.12.2023 17:20:12
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Сергій, 06.12.2023 12:57:41
4
Добрий день, підкажіть що було не так з телефоном, що мінялось? І чи можна в трейд-ін здати 6 плюс? Дякую
Ответ консультанта «Техно Ёж» 08.12.2023 13:19:31
Доброго дня! За більш детальною інформацією про пристрій ви можете дізнатись в інтернет-магазині за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1.
Вова, 12.12.2023 01:18:01
Без рейтинга
Як на мене, то це найвдаліша модель айфонів. Вибір кольорів, внутрішні налаштування, нічого зайвого, все тільки в плюс
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 10:29:53
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Ілона, 18.05.2024 17:09:25
Без рейтинга
Стильний шикарний айфон. Хто б що не казав, шо вони не змінюють, цей просто чудовий!
Ліора, 18.05.2024 17:10:17
Без рейтинга
Яка ж крута камера!!! Я у захваті від неї, і колір самого айфону дуже гарний, чохол не хочу і не буду одягати.
Настя, 18.05.2024 17:14:36
Без рейтинга
Гарний дизайн, чарівна камера, яка змушує постійно мене робити фотографії і знімати якісні відео.
Юлія, 18.05.2024 17:20:53
Без рейтинга
Синій мій улюблений колір. Цей телефон у кольорі Sierra Blue дуже і дуже гарний. За характеристиками все у нормі, великий обсяг пам'яті дозволяє знімати і зберігати відео та фото у відмінній якості. Знімаю багато і мені така кількість пам'яті точно стане у нагоді. Сам телефон зроблений якісно та міцно. Мені сподобався цей телефон, навіть якщо я взяла його б/ушним, а не новим. Він нічим не гірше, тільки коштує менше, але це тільки радує мене. Бо я можу придбати ще щось.
Дарія, 18.05.2024 17:22:01
Без рейтинга
У мого чоловіка зламався телефон і він ходив з 6им, вмовила його взяти у вас 13 б/у. Тепер натякаю, що теж хочу такий.
Христя, 18.05.2024 17:22:59
Без рейтинга
Автономність добра, зовнішньо гарний, це ж айфон, він не може бути поганим. Завжди користуюсь  технікою Apple.
Ніна, 18.05.2024 17:24:14
Без рейтинга
для роботи потрібен був саме айфон, а я завжди була на андроїді. взяла цей, наче добре працює і знімає гарно.
Валерія, 18.05.2024 17:25:40
Без рейтинга
Мій перший айфон, мій перший товар б/у. Дякую магазину ТехноЇжак за гарну консультацію і поміч у виборі.
Ольга, 18.05.2024 17:31:21
Без рейтинга
Це мій уже другий 13-й тільки тепер взяла собі pro версію, що я можу сказати? Він ідеальний! І колір гарний.
Покупка пройшла без проблем. Замовила, прийшла і забрала – все було гарно запаковано і телефон в ідеальному стані. Так як купувала в трейд-ін, то вийшло дуже дешево, це не може ще не радувати.
Зараз працюю в інтернет-магазині і фотографую та знімаю відео дуже часто. То мій новий б/у айфон дуже виручає. Так якісно ще жоден мій телефон не знімав, здається, що навіть попередній 13ий знімав гірше. Загалом, все супер.
Сергій, 30.05.2024 09:54:05
Без рейтинга
Швидкий телефон та він добре конектиться з різними пристроями. Моя дочка дуже задоволена своїм новим iPhone. Він має гарний колір, як вона і хотіла. 256 гігабайт, я сподіваюсь, їй з головою вистачить, бо в неї ще додатково є хранилище. Телефон дійсно чудовий, під'єднали відразу і до її годинника Apple Watch і до комп'ютера. Все швидко та без проблем. Інформація зі старого телефона так само швидко перенеслась.
Дякую магазину техноїжак за гарну техніку в стані б/у, завдяки вам я можу порадувати свою дитину.
Супер цена-10%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 13 Pro 256 Gb Graphite (Отличное)
Ксюша, 12.12.2023 01:28:25
5
Доброго дня, використовую телефон всього декілька днів, але враження вже є. Я, як багато людей, перейшла на епл після андроїда. Ще нещодавно я всім вперто казала, що  витрачати гроші на айфони безглуздно, але коли зламався досить дорогий андроїд, не пропрацювавши навіть і року, я задумалася про те, щоб почати користуватисть епллм, бо мої друзі всі хвалились, що телефон супер. Короче, різниця реально помітна порівнянні з андроїдом, приємний інтерфейс iOS, екран, звісно камера, кучу різних приколів. Є єдиний мінус - ціна, якось зависока. Але у всьому іншому просто супер.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 10:29:23
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Влад, 16.05.2024 15:31:39
5
Цей айфон виглядає просто чудово і прекрасно  поєднується з моїм стилем життя. Гарний великий смартфон
Світлана, 16.05.2024 15:33:34
5
Якість складання та матеріали, використані в цьому пристрої, не викликають жодних нарікань – все ідеально та надійно.
Олексій, 16.05.2024 15:34:44
4
Дуже гарний та яскравий дисплей. В мене враження, ніби картинки оживают, коли я відкриваю їх.
Гриша, 16.05.2024 15:37:50
Без рейтинга
Користуюся телефонами Еппл вже давно, все в них подобається, крім мабуть ціни, напевно тому я і пеейшов на б/у техніку. Вирішив поміняти свій 11 айфон на 13 про. По дисплею, начебто по яскравіше, начебто по спритніше ... я вау ефекту не відчув, а ось знімати вночі він став краще, і не просто краще, а прям на багато краще! На стільки, що раніше я ставився до фотографій у темний час як до прерогативи фотоапаратів. А в 13 – просто інший рівень, мені подобається робити фото увечері , і вночі – око не бачить, а фото виходить! Відео теж стало стабільнішим, стабілізація, її завжди мені не вистачала, для зйомок на ходу.
Ігор, 16.05.2024 15:38:44
Без рейтинга
Телефон радує і зараз, через півроку з моменту покупки. У ньому є багато фішок, яких немає в інших смартфонах
Аліса, 16.05.2024 15:39:50
Без рейтинга
Дуже хороша камера, дуже хороший екран, має непогану батарею. Поки мені вистачає на довго, як буде далі побачу
Богдан, 16.05.2024 15:40:33
Без рейтинга
Виглядає цей телефон просто бомбично. Класна річ скажу я вам! Я цією покупкою задоволений!
Ваня, 16.05.2024 15:41:36
Без рейтинга
Хотів брати про макс, але мені руки не вистачає, щоб користуватися однією, тому взяв про і вона нічим не гірша
Ігнат, 16.05.2024 15:42:39
Без рейтинга
Загалом я дуже радий купівлі, отримую задоволення - а це найголовніше у цій ситуації!
Коля, 16.05.2024 15:45:37
Без рейтинга
Відмінна прошка 13 покоління iPhone. Телефон топовий, швидкий та якісний. Має крутий 6,1" екран з високою роздільною здатністю і oled матрицею. Швидкий і зручний, має 256 гіг пам'яті, якої мені вистачить на все життя. Також є 3 основні камери і фронталка, всі вони дуже круті, знімають відмінно. Є непогана автономність. не те що 6,7" лопата. В кишені тримати зручно, і однією рукою управляти теж комфортно.
Ціна на телефон зараз дуже хороша, взяв вигідно. Магазин порекомендував всім знайомим.
Тоня, 16.05.2024 15:49:41
Без рейтинга
Підкажіть будь ласка в якому магазині Києва є в наявності цей телефон? З яким зарядом він існує?
Кристина, 16.05.2024 15:50:47
Без рейтинга
Телефон чудовий! Незважаючи на те, що зараз вже є і нові гаджети від Apple. 13 Pro залишається найкращим для мене.
Соня, 16.05.2024 15:51:33
Без рейтинга
Він дуже збалансований і я вважаю цей телефон одним із найкращих від цієї фірми. Ношу його приблизно пів року
Лілія, 28.05.2024 17:32:31
Без рейтинга
не дорогий прекрасний варіант,коли не хочеш останні гроші віддавати за нову модель айфона.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 13 Pro 128 Gb Graphite (Идеальное)
Лєра, 12.12.2023 01:33:21
4
Попередній телефон брав новим, зрозумів, що дуже швидко надоїдає і щоб не витрачати гроші вирішив купити бу, не знаю чого раніше так не зробив
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 10:27:50
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Марина, 22.05.2024 17:56:07
4
Чи можна потім ваші телефони в стані б/у обміняти в трейд-ін на новий айфон чи якусь іншу техніку apple?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 24.05.2024 09:33:36
Вітаю!Так трейд-ін буде можливий)
Саша, 22.05.2024 18:00:30
5
iPhone 13 Pro заслуговує на похвалу. Оновлений процесор A15 Bionic забезпечує швидкість і продуктивність, яку не можна переоцінити. Завдяки цьому, запуск програм і переключення між ними стали неймовірно швидкими. Камера також заслуговує на окремий згадку - фотографії, зняті на iPhone 13 Pro, вражають своєю якістю і чіткістю.
Особливо я вражена новим дисплеєм ProMotion з частотою оновлення 120 Гц. Він забезпечує надзвичайно плавне відтворення контенту, що особливо актуально для перегляду відео і геймінгу.
Женя, 22.05.2024 18:01:55
5
Цим телефоном можна замінити мій телевізор та фотоапарат. Я тепер не беру з собою на прогулянку фотик.
Ася, 22.05.2024 18:03:05
Без рейтинга
Моя мама була дуже рада тачити такий подарунок на День матері. Він чудовий, цей телефон і працює досі прекрасно.
Віктор, 22.05.2024 18:04:04
Без рейтинга
Скажіть, б/у телефони все так само захищені від вологості? Чи не варто цим телефон знімати під водою?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 24.05.2024 09:39:51
Вітаю!Б/В пристрої також мають захист від потрапляння вологи але не рекомендується занурювати пристрій у воду для фотозйомки.
Артем, 22.05.2024 18:05:14
Без рейтинга
Я можу придбати цей айфон Apple 13 Pro в стані б/у у місті Харків? Чи є він у наявності в цьому місті?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 24.05.2024 09:37:57
Вітаю!З приводу наявності рекомендую звернутись до менеджера інтернет-магазину за вказаним номером-0 800 204 402
Паша, 22.05.2024 18:07:19
Без рейтинга
Я не фанат Apple, я не маю нічого проти систем Microsoft (якими я користуюся щодня), Unix (які я використовую для особистих розваг) і Android (які я фактично продовжую тестувати через друзів, але від якого я особисто відмовився на кілька років). IPhone 13 Pro — це лише один із пристроїв, який підтримує мою робочу діяльність, яка стосується фотографій і відео. Одразу зазначимо, що iPhone не може конкурувати зі спеціальними платформами для фотографій і відео, але це ДУЖЕ ВАЖНА допомога в деяких ситуаціях і навіть відмінна заміна тих «легших» робіт, де не потрібна особлива якість.
Нікіта, 22.05.2024 18:08:20
Без рейтинга
Цей телефон дуже допомагає мені у роботі, навіть не уявляю тепер свого робочого жеття без цього телефону.
Максим, 22.05.2024 18:09:58
Без рейтинга
Цей телефон виглядав так, наче я його заказав у розділі нових айфонів! Я впереш бачу таку круту бушну техніку.
Василь, 22.05.2024 18:11:03
Без рейтинга
зручний телефон, дуже люблю пейпас, в магазині завжди виручає, бо я ніколи не пам'ятаю де мій гаманець
Ігор, 22.05.2024 18:11:54
Без рейтинга
Подарунок дитині до навчання в університеті удався. Вона була щаслива неймовірно від побаченого. Телефон чудовий.
Вова, 22.05.2024 18:14:05
Без рейтинга
Я дуже задоволений цим iPhone 13 Pro. Мене дуже вразив візуальний аспект. Камера, яка оснащена трьома об’єктивами. Портрети та селфі виходять добре, і є чудові можливості для редагування зображень.
Співвідношення ціна-якість, безумовно, відповідає чудовій якості для мене, тому що я можу сказати про нього лише позитивні речі. Я б замовляв цей смартфон знову і знову і дуже ним задоволений. З цієї причини я можу лише рекомендувати його всім любителям Apple.
Алла, 22.05.2024 18:15:05
Без рейтинга
Чудова камера, я роблю манікюр і мені потрібен був телефон з такою якістю для фотографування моїх робіт.
Анастасія, 22.05.2024 18:16:00
Без рейтинга
Телефон гарний, колір чудовий. Він прекрасно справляється з дуже важкими програмами, за це він мені і подобається.
Роман, 22.05.2024 18:16:48
Без рейтинга
Підкажіть, якщо телефон під час їзди на велосипеді випав і розбився, ваша гарантія діє на такі випадки?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 24.05.2024 09:36:58
Вітаю!Базова гарантія розповсюджується лише на заводський брак, але Ви можете придбати гарантійне обслуговування protect+ за умовами якого, Вам надається безкоштовна заміна екрана при розбитті одноразово.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 13 Pro 128 Gb Sierra Blue (Идеальное)
Серьожа, 12.12.2023 01:30:14
5
Вперше купую айфон бу, трохи нервував, що буду розчарований, але ні. все працює штатно, нарікань немає
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 10:28:20
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Коля, 23.05.2024 12:31:41
5
Не поганий телефон, прийшов доволі швидко, це мене обрадувало, працює добре, гарний на вигляд.
Петро, 23.05.2024 12:50:23
5
Дуже приємний колір, чудова автономність, камери такої ще ніколи не мав взагалі. Тепер фотографую майже все.
Олексій, 23.05.2024 12:56:10
5
Доставка була дуже швидка, я вперше витрачаю такі гроші, тому мені було рошки страшно. Але мені сподобалось спілкування з вашим магазином. В майбутньому планую купувати тільки у вас.
Зараз я користуюся моїм iPhone, він приємний і простий у використанні. iPhone має хороші функції в цілому.
Потім я збираюсь замовити такий телефон синові.
Собі взяв у блакитному кольорі, він дуже приємний, синові скоріш за все куплю зелений. Наступна покупка буде в оплату частинами. Побачив, що у вас гарні умови.
Валерія, 23.05.2024 12:57:33
Без рейтинга
Перейшла на 13 про після 5 років використання 8го айфона. Він чудовий, гарний і тримає батарею дуже добре.
Марина, 23.05.2024 12:59:03
Без рейтинга
Я купила цей айфон і зрозуміла, який він якісний, швидкий, і можна сказати, що Apple розумно працює над кожною розробкою своїх продуктів.
Григорій, 23.05.2024 12:59:49
Без рейтинга
Продукти Apple працюють зрозуміло, а також вони довговічні завдяки гарній якості та якісному обладнанню.
Володя, 23.05.2024 13:01:06
Без рейтинга
iPhone виглядає просто чудово. Він тримається багато років, тому що зроблений якісно і з душею.
Алішер, 23.05.2024 13:05:02
Без рейтинга
Я отримав дуже якісний телефон. Жодних проблем із зручністю використання немає. Батарея тримає добре.
IPhone прийшов так швидко, що я навіть не встиг зрозуміти, що це і це було чудово, оскільки я був без телефону майже три тижні. Він також прибув у набагато кращому стані, ніж я сподівався, виглядає майже новим. Дякую ТехноЇжаку за високі стандарти. Обов’язково купив би у вас ще раз і серйозно розглядав можливість придбання наступних пристроїв у вашому магазині, навіть у вживаних, замість покупки нових від Apple через високу вартість нових.
Марія, 23.05.2024 13:06:48
Без рейтинга
Сам телефон прийшов у чудовому стані, без видимих дефектів. З телефоном начебто все працює нормально.
Віктор, 23.05.2024 13:08:02
Без рейтинга
Завжди був фанатом Apple. Ці телефони з кожним разом стають кращими. Але через ціну купив б/у.
Макар, 23.05.2024 13:08:46
Без рейтинга
Елегантний дизайн. Відмінний вибір у стильних кольорах. Функції охоплюють все, що потрібно в телефоні.
Яна, 23.05.2024 13:10:05
Без рейтинга
Я дуже рекомендую бездротову зарядку, оскільки вона забезпечує швидку зарядку без кабелю. Вам не потрібно купувати дорогий зарядний пристрій.
Карина, 23.05.2024 13:12:19
Без рейтинга
iPhone 13 pro мій перший телефон Apple. Після кількох годин використання я можу сказати, що це найкращий смартфон, який я коли-небудь тримала у руках. Він має багато сучасних функцій і чудовий дизайн. Має чудову камеру (фотографії та відео з роздільною здатністю 4K, дуже різкі та з яскравими реалістичними кольорами). Великою перевагою цього телефону є динамік - дуже гучний, чистий, не однорядковий, як в інших телефонах. Параметри даної моделі дуже задовільні. Батарея тримає добре.
Софія, 23.05.2024 13:13:07
Без рейтинга
Для мене це найкращий телефон в моєму житті на даний момент, незважаючи на відносно високу ціну навіть в стані б/у.
Специальная цена-10%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 13 Pro 128 Gb Graphite (Отличное)
Денис, 22.05.2024 17:23:51
5
Користуюся телефонами Еппл вже давно, все в них подобається, крім мабуть ціни та айтюнсу. Вирішив поміняти свій 11 айфон на новий, захотів саме про версію. По дисплею, начебто по яскравіше, начебто по спритніше ... я вау ефекту не відчув, а ось знімати вночі він став краще, і не просто краще, а прям на багато краще! На стільки, що раніше я ставився до фотографій у темний час як до прерогативи фотоапаратів, дуже я задоволений! Однозначно лайк для Епл! І 5 зірочок для ТехноЇжака.
Богдан, 22.05.2024 17:27:01
5
Хороший телефон, прийшов швидко, він набагато краще ніж багато сучасних смартфонів іншої марки.
Влад, 22.05.2024 17:27:57
5
Відмінна прошка 13 покоління iPhone. Телефон топовий, швидкий та якісний. Приємний у використанні
Інна, 22.05.2024 17:28:48
4
Швидкий, зручний, думлаа мені вистачить 128 гігабайт пам'яті, але вже майже забила крутими фотками.
Святослав, 22.05.2024 17:37:39
Без рейтинга
Модель лінійки 21-22 року корпорації Apple. Має гарний дизайн як у 12 iPone, 3 основних камер, які і вдень та ввечері відмінно знімають, фронталку на 12 МП. Процесор стоїть актуальний A15 Bionic, oled екран з роздільною здатністю 2532 x 1170, 6 Гб ОЗУ та 128 Гб сховище. Акумулятор великий, довго тримає заряд. Непоганий звук, об'ємний, музика виходить крута.
Дуже рекомендую цей магазин! Найкращі ціни і якість на ринку. Вся моя родина купує техніку та аксесуари у ТехноЇжаку.
Юрій, 22.05.2024 17:41:39
Без рейтинга
Про сборці та якісті матеріалу можна сказати тільки в позитивному ключі. Все дуже добре працює.
Юлія, 22.05.2024 17:42:22
Без рейтинга
Екран з підвищеною герцовкою робить свою справу, зникли ривки, очам набагато приємніше дивитися в телефон
Стася, 22.05.2024 17:43:28
Без рейтинга
Камери підтягнули, в кожному режимі трохи краще. На 60гц вже повернуться буде проблематично, як пережиток минулого
Іван, 22.05.2024 17:46:52
Без рейтинга
Мені подобається мі айфон. В ньому все дуже круте. Звук, розпізнавання обличчя, все працює добре.
Гліб, 22.05.2024 17:50:16
Без рейтинга
На сьогоднішній день, це найкраща модель телефонів, яку можна обрати в цій ціновій категорії.
Телефон варто розглянути, бо він має багато плюсів. Зараз, коли вже є 15і моделі, 13і стали більш дешеві і доступні. І навіть при цьому, на них можна взяти розстрочку під 0%.
В цілому мені хочеться сказати що айфон реально хороший і за якістю і ергономікою, має потужну батарею, гарну камеру, яка фотографує чудово і відмінний звук. До всього, це ще найкращий дизайн айфону з усіх моделей.
Ярослав, 22.05.2024 17:51:46
Без рейтинга
Найкращий дизайн з усіх айфонів. До всього додається ще й відмінна камера та доступна ціна.
Таїсіся, 22.05.2024 17:52:56
Без рейтинга
Скажіть будь ласка, яка комплектація у цього б/у айфона? бо я в іншому магазині якось заказала, прийшов телефон в пакетиці.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 24.05.2024 09:30:53
Вітаю!Даний пристрій комплектується коробкою та зарядним кабелем.
Марія, 22.05.2024 17:53:50
Без рейтинга
вітаю. яка гарантія іде на телефону у стані "відмінний" і "ідеальний", в чому різниця між ними?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 24.05.2024 09:32:15
Вітаю!Базова гарантія 30 днів,  різниця  ідеального та відмінного стану в кількості  потертостей та подряпин на екрані та по-корпусу