iPhone 12 Pro Max Б/У - отзывы владельцев

129 отзывов
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro Max 256 Gb Pacific Blue (Отличное)
Аня, 26.03.2023 01:32:20
Без рейтинга
Здравствуйте, а сколько процентов батареи?
Юлия Семчишина, 29.03.2023 10:19:40
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Марія, 12.12.2023 02:13:13
5
Взяла цей телефон татові для роботи, казав, що не принципіально б/у чи новий, вже тиждень користується, каже що задоволений
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 10:10:29
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Олексій, 17.05.2024 14:27:00
4
Мій xs зламався, тому треба було заміняти. Взяв 12 Pro Max в стані б/у і поки все працює добре.
Вячеслав, 17.05.2024 14:27:55
4
Я працюю в басейні і попередній телефон сдох від вологи, скажіть з цим теж можуть бути такі проблеми?
Микита, 17.05.2024 14:29:30
Без рейтинга
це найкращий телефон, який у мене колись був, і, можливо, один з найкращих на поточному ринку на сьогодні.
Микола, 17.05.2024 14:32:54
Без рейтинга
Загалом iPhone 12 Pro Max – фантастичний пристрій. Поєднує в собі хорошу автономність і якість, круту камеру і чудовий звук.
Зараз я користуюся Apple iPhone 12 Pro Max і все ще люблю його так само сильно, як і коли його придбав. Я купив цей телефон лише пару місяців назад. Я використовую його для створення контенту, і камера чудово підходить для знімків продуктів. В майбутньому я планую перейти на 15 pro max, віддавший цей в трейд ін. Екран такий чіткий, з чудовим дисплеєм. Програми чудово і швидко працюють. Такі плавні переходи між програмами, і я повинен сказати, що це досить довговічно.
Гоша, 17.05.2024 14:50:30
Без рейтинга
У ньому є все, щоб надати безмежні та вражаючі можливості. Це актуальна модель і буде такою ще багато років.
Григорій, 17.05.2024 14:51:17
Без рейтинга
Мені дуже подобається цей телефон. Камера Дивовижна! Я можу робити фотографії та сканувати їх у PDF за допомогою спеціальних програм.
Владислав, 17.05.2024 14:52:19
Без рейтинга
Мені подобається, як він лежить у моїй руці, і мені подобається, як все виглядає. Мабуть моя улюблена версія iPhone.
Вікторія, 17.05.2024 14:53:43
Без рейтинга
Я купила цей телефон, щоб фотографувати свою дитину і собаку. А отримала ще багато чого чудового від цього телефону.
Марина, 17.05.2024 15:01:03
Без рейтинга
Взяла його після X, і поки що мені все подобається. Безумовно, найбільшою радістю для мене є час автономної роботи, він просто неймовірний. Коли я закінчую 12-годинну зміну на роботі, і весь день я багато використовував свій телефон для різних речей: від ігор на перерві до перегляду фільму в машині під час обіду тощо, то зарядка залишається до вечора. Я просто не можу вбити цей телефон. Мого X ледве вистачило б на половину дня. Що стосується розміру, то він безперечно набагато більший, але не надто великий. Він чудово поміщається в моїй кишені і він чудово поміщається в моїх руках, у мене немає особливих проблем з його використанням однією рукою.
Ольга, 17.05.2024 15:01:52
Без рейтинга
Дизайн дуже антропометричний, а плоскі кути дуже зручні. Камера – найкраща, яку я коли-небудь використовувала
Світлана, 17.05.2024 15:03:06
Без рейтинга
Цей колір просто нереальний. Я такого кольору в айфонах не бачила ніколи. Це чудова модель з усіх, що є і були.
Олег, 17.05.2024 15:04:28
Без рейтинга
Це надійний телефон на багато років використання. Ті, хто розповідає, що це дорого, поахуйте скільки ви за 5 років змінили андроїдів.
Максим, 17.05.2024 15:05:20
Без рейтинга
Люблю ваш магазин. Думав, що уже і не знайду свою улюблену модель за нормальні гроші і в гарному стані. ТехноЇжак - ви кращі!
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro Max 256 Gb Pacific Blue (Идеальное)
Диана, 30.04.2023 15:09:41
Без рейтинга
Добрый день, какая комплектация будет при получении товара (в плане зарядки/провода)
Василина Круподеря, 01.05.2023 13:26:27
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан телефону, в комплекті йде телефон та кабель зарядки.
Наталія, 17.03.2024 13:05:42
Без рейтинга
Підкажіть будь ласка батарея замінена чи рідна? Та скільки% справності?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 19.03.2024 20:18:53
Вітаю!Маємо пристрої як з рідною батареею так із заміненою.Для детальної консультації з приводу ємності батареї, зателефонуйте нам будь ласка за цим номером телефону-0 800 204 402
Максим, 17.05.2024 13:09:44
5
iPhone 12 Pro Max вражає своїм гарним дизайном, який має гарний колір, зовнішньо просто неймовірний
Артур, 17.05.2024 13:13:16
5
iPhone 12 Pro Max  – відмінний телефон з крутою якістю зображення та чудовою автономністю.
Даяна, 17.05.2024 13:49:45
Без рейтинга
Поєднання високоякісного скла та рами з нержавіючої сталі надає пристрою міцний, але привабливий вигляд. Вибір кольорів пропонує щось на будь-який смак, і моїм особистим фаворитом є глибокий тихоокеанський синій. Дисплей Super Retina XDR з діагоналлю 6,7 дюймів справді привертає увагу. Висока роздільна здатність і вражаюча точність кольорів забезпечують захоплюючий досвід перегляду, будь то перегляд фотографій, відео чи гра в ігри з інтенсивною графікою. Apple iPhone 12 Pro Max 256 ГБ — це видатний смартфон, який встановлює стандарти щодо дизайну, продуктивності та взаємодії з користувачем. Це надійний супутник у повсякденному житті та потужний інструмент для творчості та спілкування. Я можу повністю рекомендувати iPhone 12 Pro Max. Це не лише технологічний шедевр, але й свідчення якості та інновацій.
Іван, 17.05.2024 13:50:55
Без рейтинга
Він чудово вписується в екосистему Apple і точно не розчаровує. Хотів його купляти, коли він тільки вийшов, але ціна була не дуже
Матвій, 17.05.2024 13:57:18
Без рейтинга
Купив його для своєї мами, все прийшло гарно запаковано, прийшло швидко, навіть встигли до Дня матері, дякую вам!
Ірина, 17.05.2024 13:58:02
Без рейтинга
Я використовую його для створення великої кількості контенту і він знаходиться на одному рівні зі смартфонами, випущеними після його випуску.
Віталік, 17.05.2024 13:59:10
Без рейтинга
В нього який процент батареї на сьогоднішній день? Яку гарантію ви даєте з покупкою цього телефона не в розстрочку?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.05.2024 15:35:48
Вітаю!З приводу детальної інформації про пристрій рекомендую звернутись до менеджера-інтернет магазину за вказаним номером телефону-0 800 204 402.Базова гарантія на БВ пристрої-30 днів.
Стас, 17.05.2024 14:08:10
Без рейтинга
Я завжди був любителем андроїда, але вирішив спробувати iPhone. Я дуже тішусь цією покупкою. Він надзвичайно красивий із гарним кольором. Цей розмір Pro Max ідеально підходить для мене, оскільки я люблю більші телефони. Його час роботи досить хороший, навіть якщо це вже не нова модель. Екран чудовий, оскільки має яскраве чітке зображення. Камера чудова. Він має купу пам’яті. Приємно, що він також добре синхронізується з моїм iPad і Apple Watch. Планую спробувати ще зйомку під водою.
Денис, 17.05.2024 14:09:07
Без рейтинга
Гарна модель, не хотів собі брати нові айфони, бо давно хотів саме 12 про макс, в ньому є все, що і в нових, тільки ціна нижча
Саша, 17.05.2024 14:10:27
Без рейтинга
Я дуже люблю його дисплей. Це нереальна космічна якість. Мені здається, що мої очі атк не бачать, як показує цей айфон
Женя, 17.05.2024 14:11:19
Без рейтинга
Купував його в оплату частинами. Дуже приємно, що допомогли оформити, бо були проблеми з кредитним лімітом.
Василь, 17.05.2024 14:12:33
Без рейтинга
Напевно, кожен хто має айфон, хвалить його камеру. Я не виняток. Камера вразила мене, ще коли я в магазині взяв телефон до рук.
Ігор, 17.05.2024 14:15:33
Без рейтинга
Відео у форматі 4K Ultra HD — не що інше, як те, що робить цю камеру ідеальним вибором для завзятих відеооператорів. Я дуже вражений часом автономної роботи телефону. Пристрій містить літій-полімерну батарею, яка перезаряджається. Зарядний пристрій MagSafe чудово підходить для швидкої зарядки телефону, але стандартний зарядний пристрій також добре працює. Особисто я віддаю перевагу кабелю для швидкої зарядки, оскільки у мене є чохол для телефону, який потрібно зняти, щоб використовувати зарядний пристрій MagSafe. Телефон водостійкий, але не водонепроникний. Довговічність цього телефону у співвідношенні з водою становить 30 хвилин.
Маша, 17.05.2024 14:25:16
Без рейтинга
Скажіть, а ви маєте магазин в Миколаєві? Чи можна десь потримати в руках цей телефон?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.05.2024 15:42:37
Вітаю!Ні- в місті Миколаїв магазину немає , але Ви можете замовити даний товар Новою Поштою та переглянути його при отриманні
Специальная цена-9%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro Max 128 Gb Graphite (Отличное)
Світлана, 12.12.2023 13:21:43
4
В описа сказано, що тип екрана "Super Retina XDR", що це значає? і камера 12 + 12 + 12 Мп, це те шо сзаду всі три кружечка? а селфі яка якість?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 13.12.2023 12:07:53
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro Max 128 Gb Graphite (Идеальное)
Олександр Кликун, 02.04.2023 06:53:23
Без рейтинга
Скільки відсотків батарея?
Юлия Семчишина, 04.04.2023 16:31:10
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину за номером 0 800 202 831. Дякуємо!
Катерина, 12.04.2023 17:33:49
Без рейтинга
Добрый день, не могу позвонить так как нахожусь за границей. Какой процент батареи у вас есть в наличии у айфона 12 про Макс ? И сколько фпс в телефоне?
Юлия Семчишина, 13.04.2023 10:03:37
Доброго дня! Ви можете отримати всю детальну інформацію звернувшись в чат до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue (Идеальное)
Георгій Жученко, 19.12.2022 15:34:39
Без рейтинга
Добрый день! Скажите пожалуйста есть ли в наличии? Сколько до магазина в Одессе ехать будет если заказать? И вскрываются ли б/у телефоны и тд?
Юлия Семчишина, 10.02.2023 15:58:28
Доброго дня! Такий пристрій є в наявності. Ми не вскривали цей пристрій. Щодо термінів доставки зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Vadim, 24.08.2023 19:18:44
4
Здравствуйте, есть в наличии? Где в Киеве можно его посмотреть?
Интересует стан «идеальный»,хотелось бы узнать про него
Василина Круподеря, 25.08.2023 08:35:04
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Русик, 12.12.2023 02:22:01
3
Хороший телефон, беру уже второй б\ушный, не знаю правда зачем трачу такие деньги и не перехожу на андроид, ведь за такие деньги ожидаешь что все будет работать максимально идеально, но нет, самая важная функция выдает глюк на аппаратном уровне. С плюсов - экран и быстрое действие. С минусов - не работает 4G/LTE, какие-то вечные перебои, только 3G, Face ID и Apple Pay очень неудобно пользоваться, отпечаток пальца был значительно удобней. Ну и с плюсов, быстрота работы. Перезвонили, все отправили.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 09:59:58
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук!
Карина, 25.05.2024 17:35:29
5
Купувала в цьому магазині, хороший телефон прийшов, я задоволена тим, що побачила і як він працбє.
Роман, 25.05.2024 17:39:29
Без рейтинга
На перший погляд iPhone 12 Pro виглядає як телефон, який затиснутий між двома стільцями. З тими самими розмірами та чіпсетом, що й iPhone 12, можна легко запитати, чи вартий Pro додаткових грошей, особливо якщо в асортименті iPhone 12 Pro Max і iPhone 13, в якому є кращі функції. Тут є кілька корисних оновлень – не в останню чергу камера та 128 ГБ пам’яті в найдешевшій моделі, а також вона доступна в більш приглушених кольорах преміум-класу. Безперечно, це більш зрілий iPhone, але він варти уваги і має зараз гарну ціну.
Віктор, 25.05.2024 17:41:48
Без рейтинга
iPhone 12 Pro Max - мій улюблений тепер телефон, це перший iPhone, який у мене колись був.
Олексій, 25.05.2024 17:42:54
Без рейтинга
Користуюсь вже пів року. Як і вся продукція Apple, пристрій відповідає своєму рівню якості.
Матвій, 25.05.2024 18:02:42
Без рейтинга
У 100 разів краще, ніж будь-який інший мобільний телефон. Я змінив білий iPhone 8 Plus на цей iPhone 12 Pro Max.
Максим, 25.05.2024 18:04:04
Без рейтинга
12 Pro Max – дуже хороший телефон. Фотокамера дуже вражає: вона дозволяє мені робити знімки навіть при слабкому освітленні.
Богдан, 25.05.2024 18:31:15
Без рейтинга
У мене iPhone 12 Pro Max зминулого року, і я все ще дуже задоволений через стільки часу. Гарний великий дисплей, дуже красивий дизайн, чудова продуктивність. Він працює гладко і не ламається. Камера робить чіткі фотографії, мені залишається лише більше дізнатися про нічний режим. Дисплей використовувався тільки з захистом камери і не має жодної подряпини. Стан батареї під час інтенсивного використання все ще великий.
Я однозначно рекомендую брату цю модель.
Марина, 25.05.2024 18:32:17
Без рейтинга
iPhone 12 Pro Max - абсолютна міць. Його великий яскравий дисплей у поєднанні з процесором забезпечує виняткову продуктивність і картинку.
Христина, 25.05.2024 18:32:49
Без рейтинга
Система камер Pro пропонує вражаючі можливості фотозйомки, особливо в умовах низького освітлення
Надія, 25.05.2024 18:33:41
Без рейтинга
Камера чітка, різка та дуже якісна. Звичайно, з роками продуктивність батареї дещо знижується, але її все одно достатньо.
Саша, 25.05.2024 18:34:38
Без рейтинга
Дизайн дуже приємний, як завжди у Apple. Декілька подряпин, але мій екран жодного разу не ломався.
Денис, 25.05.2024 18:37:39
Без рейтинга
Раніше я був великим поціновуванчем Android, перейшов на IPhone 12 Pro Max і мені подобається в ньому все! Я вже забув за той Android. Дуже рекомендую цей телефон! У мене немає проблем з цим телефоном. Якість камери неймовірна! Портретний режим мій улюблений! Мені дуже подобається, що заряджається телефон швидко.. Він справді багато використовує заряду лише тоді, коли я використовую Bluetooth для своєї музики під час роботи! Але, я однозначно люблю цей телефон! Він прекрасний!.