iPhone 12 Б/У - отзывы владельцев

232 отзыва
Супер цена-9%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 128 Gb Blue (Отличное)
Аліса, 24.05.2024 20:17:07
3
мені здається, це найкращий варіант. Коштує не набагато дорожче, ніж iPhone 11, враховуючи новітній процесор, екран, батарею і т.д.
Катерина, 24.05.2024 20:19:51
5
Я завжди віддавала перевагу дизайну iPhone з прямими лініями. Моделі із закругленими краями мене ніколи не переконували, до того ж вони все частіше намагаються покінчити життя самогубством. Це те, що сталося з моїм попереднім iPhone, моделлю XR, якою я була дуже задоволена, поки не зламався екран. Якби не той факт, що мене не було чутно, коли я говорю, я б не змінила телефон. Я не помітила особливих покращень. У мене таке відчуття, що екран XR був чіткішим, а батарея працювала так само або навіть довше на старому. Мені подобається дизайн нового, колір, який я вибрала, і сподіваюсь, що він прослужить мені роки.
Віталій, 24.05.2024 20:22:28
5
Замовлення дуже швидко обробили, мені подзвонили і доволі таки швидко відправили телефон. Я дуже люблю за це Техноїжак!
Андрій, 24.05.2024 20:23:40
5
Після більш ніж 8 років роботи з Android я перейшов на свій перший iPhone. І я абсолютно ним задоволений.
Карина, 24.05.2024 20:24:36
Без рейтинга
Багато моїх друзів задоволені від техніки Apple, тому я вирішила теж спробувати. Поки що, мені все подобається.
Ірина, 24.05.2024 20:25:45
Без рейтинга
Телефон працює чудово, швидко, без будь-яких затупіів і дуже все в ньому зрозуміло! Сам телефон виглядає дуже добре
Сергій, 24.05.2024 20:28:14
Без рейтинга
Операційна система працює ефективніше, ніж Android. Я раджу вам, якщо ви наполегливо хочете вважати мобільні телефони Android кращими пристроями, я впевнений, що покупка Apple iPhone 12 точно змінить вашу думку, я впевнений. Досвід, який ви отримаєте від використання Apple iPhone 12, сам по собі незбагненно вражає!!! Я раджу вам підвищити цифровий рівень своєї гри, придбавши iPhone 12!!!!!!
Айфон має кращу роздільну здатність, відмінну камеру з чіткими кадрами і взагалі гарний зовнішній вигляд.
Матвій, 24.05.2024 20:30:59
Без рейтинга
Крім красивого та яскравого дисплея, він чудово зроблений та легко тримати у руці. Вартий уваги телефон.
Марина, 24.05.2024 20:31:50
Без рейтинга
Два динаміки звучать напрочуд добре для такого маленького смартфона з невеликою глибиною, широким і насиченим звучанням.
Віктор, 24.05.2024 20:33:09
Без рейтинга
Face ID розблокується надійно та швидко, як ніякий інший смартфон. Я в найкоротший термін перейшов з андроїда.
Матвій, 24.05.2024 23:10:47
Без рейтинга
Якість прийому та зв'язку знаходиться на високому рівні. Ємність аккумулятору досі дуже добра.
Павло, 24.05.2024 23:16:17
Без рейтинга
Відмінний стан iPhone, з екраном без подряпин в ідеальному стані, невеликим слідом на одній із камер, але це не впливає на результати фотографій, і десь кількома слідами на зовнішньому корпусі, на корпусі це непомітно і телефон прийшов з батареєю в доброму стані, якої вистачає для мене на довге користування і, тримає повний день без проблем. Працює ідеально, сподіваюся, прослужить довго. Рекомендую цей магазин, бо в них приємні ціни і гарний товар. Техноїжаки, ви класні!
Богдан, 24.05.2024 23:18:30
Без рейтинга
Відмінний айфон, приїав дуже швидко і без будь-яких подряпин. Має дуже красивий дизайн і чудовий колір.
Олексій, 24.05.2024 23:21:00
Без рейтинга
Новий чіп спрощує перемикання між програмами, камерою та іншими функціями, все відбувається швидко, а дисплей чіткий та яскравий.
Ростислав, 24.05.2024 23:23:59
Без рейтинга
Типові для Apple функції – вони працюють ідеально, а час автономної роботи неперевершений.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 128 Gb Purple (Идеальное)
Катерина, 28.11.2022 21:17:06
Без рейтинга
Добрий день! Чи є гарантія на вживані айфони? Та чи можна якось у Дніпрі оглянути ?
Юлия Семчишина, 30.11.2022 13:30:38
Доброго дня! Так, стандартна гарантія 1 місяць, є також додаткова гарантія на рік або два роки. За детальною інформацією зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Олеся, 27.03.2023 17:45:18
Без рейтинга
Добрый день,состояние батареии?
Юлия Семчишина, 29.03.2023 10:22:45
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Овдієнко Андрій, 15.11.2023 18:31:35
5
Телефон прийшов у коробці з кабелем type-c - lightning (що було приємним бонусом). Стан реально ідеальний, ні подряпинки. Менеджер добре проконсультував, надав всю потрібну інформацію. Всі функції телефону чудово працюють. Купляв дівчині на подарунок, покупкою всі задоволені) Дякуємо!
Андрій, 12.12.2023 16:24:31
5
Я не з тих людей, які пишуть коментарі на придбані товари, але тут хотілось би висказатись. Беручи б/у товар, думав, що консультанти будуть до мене відноситись, як до халопа якогось, типу "бомжара не може навіть новий собі купити". А вийшло якось так, що до мене відносились, наче я там весь техноїжак скупив. Нереальні консультанти, давно такого відношення не бачив в магазинах. Ще у вас прикольний логотип) Їжачок це круто, я навіть на заставку собі їжака поставив)) Телефон підібрали і все кльово!
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 16:59:33
Доброго дня! Дякуємо Вам за приємний відгук! Бажаємо приємного користування!
Світлана, 24.05.2024 18:50:17
Без рейтинга
Раніше у мене був андроїд, і я завжди думала, що ним легко користуватися, але відколи у мене iPhone, я думаю, що користуватися ним стало набагато простіше.
Артем, 24.05.2024 18:51:27
Без рейтинга
Що мені особливо подобається в iPhone, то це зв'язок між усіма іншими продуктами Apple, які у мене є.
Остап, 24.05.2024 18:52:24
Без рейтинга
В цілому, я б, як і раніше, рекомендував цей Apple iPhone 12 усім, тому що він того вартий. І коли вийшов, і зараз.
Віталій, 24.05.2024 18:53:20
Без рейтинга
Цей iPhone, безумовно, класний. Він легкий, має винятковий час автономної роботи та неперевершену якість камери.
Алла, 24.05.2024 18:55:09
Без рейтинга
Телефон прийшов досить швидко. У нього були невеликі косметичні пошкодження з боків, але з екраном все гаразд. Я використовую його вже тиждень, і проблем не було, хоча я помітила, що акумулятор розряджається трохи швидше. не надто тривожною швидкістю, але це помітно.Загалом, за таку ціну це була хороша покупка. Я також купила собі хороший чохол на вашому сайті, тому що він був непоганою ціною через те, що це «старий» iPhone. Купила би знову, навіть переконала мого брата купити один для моєї племінниці, вона дуже задоволена.
Ангеліна, 24.05.2024 18:55:55
Без рейтинга
iPhone - найкращий. Тривалий час автономної роботи, не такий гарний, як у iPhone 13 Pro, але близький.
Віктор, 24.05.2024 18:57:00
Без рейтинга
Мені подобається відчуття тонкості та невагомості iPhone 12, і у мене не було жодних проблем.
Наталія, 24.05.2024 18:58:08
Без рейтинга
Дуже хотіла собі 12 айфоні і нарешті купила. Тепер буду його юзати доки колеса не відваляться.
Олег, 24.05.2024 19:00:18
Без рейтинга
Я купила цей телефон чоловікові тиждень тому, це чудовий телефон, йому подобається як він працює.
Ігор, 24.05.2024 19:03:47
Без рейтинга
Я дуже задоволений цією покупкою. Читаючи огляди, я скептично ставився до нього, але я відчайдушно потребував телефону, не хотів витрачатися на найновіші, а ціна на цей була неперевершеною! Телефон був у стані 9,5/10, враховуючи, що він був б/у. На екрані було 5 маленький незначних подряпин, і це виявилося краще, ніж очікувалося. Задня та бічні сторони телефону були практично нові!!!! Поки телефон працює чудово, динамік працює, екран живий! Ціною та станом товару дуже задоволений!!!
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 128 Gb Black (Идеальное)
Ростислав, 02.12.2022 13:12:38
4
Доброго дня, а зарядний блочок входить в комплект?
Юлия Семчишина, 02.12.2022 16:11:43
Доброго дня! Ні, тільки кабель у комплекті.
Лысенко Дарья, 05.12.2022 08:26:52
Без рейтинга
Яким залишок батареї?
Юлия Семчишина, 05.12.2022 16:59:22
Доброго дня! У нас є багато варіантів цієї моделі, для уточнення стану акумулятора зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Антон, 27.06.2023 17:06:14
5
Підкажіть будь ласка по цих пунктах

1. Здійснювався ремонт, заміна запчастин
2. Можливий стан(%) акумулятору у "Ідеального" та "Відмінного" станів
3. Походження телефонів, трейд-ін, чи щось інше
Василина Круподеря, 27.06.2023 17:56:56
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан телефону або напишіть у наш бот  !
Антон, 17.05.2024 21:45:12
5
Чорний APPLE iPhone 12 — справжній шедевр техніки. Завдяки великому об’єму пам’яті 128 ГБ він пропонує достатньо місця для фотографій, додатків тощо.
Біонічний чіп A14 забезпечує виняткову продуктивність навіть у складних програмах. 6,1-дюймовий дисплей Super Retina XDR забезпечує надзвичайно чітке зображення та яскраві кольори.
Камера вражає своєю якістю зображення та різноманітністю режимів зйомки. Акумулятор забезпечує надійний час роботи для щоденного використання.
Марія, 17.05.2024 21:46:50
Без рейтинга
підкажіть будь ласка, якщо пролити солодкий напій на цей телефон, він помре? бо таке відбулось вчора, але поки все працює
Денис, 17.05.2024 21:47:56
Без рейтинга
Мій попередній телефон зїла собака, тому довелось купувати новий. Цей сподобався, сподіваюсь, що він не стане сніданком пса
Олексій, 17.05.2024 21:49:26
Без рейтинга
Загальна продуктивність iPhone вражає. APPLE iPhone 12 – це чітка рекомендація до покупки для любителів технологій
Діана, 17.05.2024 21:50:54
Без рейтинга
Я ніколи раніше не купував уживаний Iphone, тому був налаштований скептично. Але, я змінив свою думку.
Дана, 17.05.2024 21:56:59
Без рейтинга
Гарний телефон у відмінному стані. Як новий. Лише маленька потертість навколо краю телефону. Ледь помітна. Я ніколи раніше не переносив дані з одного iphone на інший, тому я переглянула кілька відео на YouTube. Процес тривав близько 8 хвилин. Я отримала саме такий телефон, яким він був описаний на сайті ТехноЇжака. Його ціна більш ніж справедливі. Доставка була швидкою. Дійсно крутий магазин з позитивними людьми. Дякую вам за товар! Впевнена, що ще не раз буду купувати на вашому сайті. Бо сторінку з чохлами вже моніторю)))
Андрій, 17.05.2024 21:58:22
Без рейтинга
Купили з дружиною два таких телефони для наших дітей ще на Різдво. Телефони зарекомендували себе дуже добре, діти довольні
Саша, 17.05.2024 22:02:18
Без рейтинга
Телефон не поганий, але то айфон, шо казати. Хочу відмітити ваших операторів, вони дуже приємні люди, все пояснюють і добре спілкуються!
Коля, 17.05.2024 22:07:11
Без рейтинга
Я хотів трохи зекономити, тому ризикнув і купив телефон в стані б/у. Поки телефон працює дуже добре, як новий.
Яна, 17.05.2024 22:10:19
Без рейтинга
Apple, як завжди робить якісну продукцію, яка з роками не втрачає популярності. Телефон прекрасний, я рада, що взяла б/у
Надія, 17.05.2024 22:14:22
Без рейтинга
Я отримала телефон в дуже швидкий термін.
Телефон був у ідеальному стан, з хорошою батареєю, чому я і не здивувалась, бо вже купувала для рідних тут б/у телефони.
iPhone 12 відрізняється чудовою естетикою та точною майстерністю, що робить його візуальним і тактильним задоволенням. Подвійна камера встановлює нові стандарти для фото- та відеозйомки, особливо в умовах складного освітлення, дозволяючи фіксувати моменти з вражаючою чіткістю. Дисплей Super Retina XDR вражає яскравими кольорами, глибоким контрастом і чіткими деталями, виводячи візуальні враження на новий рівень. Загалом iPhone 12 поєднує в собі передові технології, стильний дизайн і вражаючу продуктивність, що робить його чудовим вибором для вимогливих користувачів смартфонів.
Ангеліна, 17.05.2024 22:16:07
Без рейтинга
Телефон купувала недавно, була впевнена, що прийде, щось, що відразу зламається, але телефон прийшов наче тільки випущений Apple
Супер цена-9%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 128 Gb White (Отличное)
Альоша, 12.12.2023 16:18:40
5
Поспорив з дружиною на новий айфон. Понятне дєло, шо програв. Взяв цей на свій страх і риск, а дружина навіть не помітила різниці. Фух!
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 17:00:29
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Звертайтесь)
Світлана, 16.05.2024 13:05:27
4
Батарею тримає заряд, як шалений, чоловікові після 7plus взагалі незвично, що такі гучні динаміки, але хай звикає.
Артем, 16.05.2024 13:06:57
5
Чудовий телефон, як і завжди. Великий екран у порівнянні з попереднім (SE першого покоління) спершу був незвичний, але потім усвідомив, наскільки це зручно та круто в роботі, коли потрібно працювати з великими обсягами тексту та веб-розміткою сторінки. Старий у руки брати вже дуже незвично і не так комфортно. Дуже круто, що прибрали ці безглузді закруглені краї корпусу, це все-таки було не те. Дуже задоволений загалом. Зарядку тримає під час роботи весь день, заряджається від рідного зарядного пристрою моментально.
Генадій, 16.05.2024 13:07:51
4
У порівнянні з моїм 11, 12 - легше, менше і якось приємніше лежить в руці. Дисплей яскравіший, як мені здалося. Втім, модель приємна.
Галина, 16.05.2024 13:08:50
Без рейтинга
Телефоном користуюсь місяць. Нарікань немає. Перейшла із XR. Задоволена 12 айфоном повністю. Рекомендую його купувати.
Юрій, 16.05.2024 13:10:24
Без рейтинга
Довго не міг зважитися на покупку, але я все таки перейшов з андроїда на айфон і повністю задоволений.
Юлія, 16.05.2024 13:10:56
Без рейтинга
В руках тримати його дуже приємно, а також зручно. Фотографії найкращі, селфі особливо на висоті.
Вікторія, 16.05.2024 13:14:15
Без рейтинга
Перейшла з 7 айфона і чомусь ефекту вау не відбулося. Сімка також літала як і цей телефон, ось реальна відмінність тільки в камері. Ну і плюс у цьому айфоні екран побільше, але знову ж таки він просто розтягнутий, більше іконок сюди не міститься, так само як і на сімці. Єдиний плюс від такого екрану, то приємніше дивитися фільми та різні відео. Можливо я ще звикну, але поки я задоволена від фейс айді і камери. Камера мене потішила звісно. Ну і ціна. Брати не новий айфон стає модним.
Ольга, 16.05.2024 13:15:17
Без рейтинга
Камера непогана, але принципових відмінностей від попередніх поколінь я не побачила. До цього мала 11ий, який теж брала б/у.
Матвій, 16.05.2024 13:16:14
Без рейтинга
Хороший смартфон від компанії Apple - iPhone 12 з оновленим дизайном та гарними характеристиками.
Юлія, 16.05.2024 13:16:50
Без рейтинга
Акумулятор досить великий та місткий, вистачає на цілий день активного використання.
Женя, 16.05.2024 13:17:44
Без рейтинга
Основні камери знімають добре в будь-який час доби, передня камера теж має кольори яскраві, природні. У цілому хороший смартфон.
Ганна, 16.05.2024 13:19:17
Без рейтинга
Відмінний смартфон на сьогоднішній 2024 рік, який досі користується і буде користуватися популярністю. 12 модель iPhone принесла новий дизайн з прямими торцями та гарними 2 камерами. iPhone 12 досить компактний, має хорошу продуктивність та відмінну автономність. Процесор 6 ядерний A14 Bionic здатний багато на що, 4 Гб оперативної пам'яті і 128 Гб постійної. Екран на 6,1" з Oled матрицею і високою роздільною здатністю, ціна зараз на них відмінна, а стан б/у ніяк не лякає.
Анастасія, 16.05.2024 13:20:36
Без рейтинга
На новий айфон не змогла зібрати, тому вирішила купити бу iPhone 12. Дякую, техноєжак, що продаєте якісні бу товари!
Діана, 16.05.2024 13:21:33
Без рейтинга
Апарат не розчарував. Працює чудово, камера просто космос. Ціна в розстрочку вийшла нормальною, дякую ТехноЇжак.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 128 Gb White (Идеальное)
Прокопенко Ян, 24.09.2023 01:42:16
Без рейтинга
П акамулчтор
Василина Круподеря, 25.09.2023 11:30:29
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Олександр Племешев, 11.01.2024 10:25:25
5
Дуже задоволені телефоном! Дійсно на ідеалі.
Марія, 16.05.2024 12:50:58
5
Загалом, iPhone 12 модель не нова, але актуальна. Має дизайн із прямими граніями, красивий та приємний колір корпусу.
Мая, 16.05.2024 12:51:47
5
Не погана модель. Діагональ 6,1" з високою роздільною здатністю та oled, дуже прокачалася кольоропередача та насиченість.
Алік, 16.05.2024 12:52:31
Без рейтинга
Процесор швидкий, справляється з усіма завданнями. Камери чудові, сподобалися як фото, так і відео.
Даніїл, 16.05.2024 12:54:24
Без рейтинга
Телефон не має недоліків. Все ідеально від ергономіки до технічної складової. Зручно лежить у руці, класний екран, камера. Звук - це окреме за те, що варто похвалити Apple. У 12 серії постаралися на славу. Стерео звук, за гучністю портативної колонки. Є нюанс у зарядці, але це дрібниці, все ж таки не новий же купував. Купив MagSafe та забув про підключення по роз'єму телефону. Користуюсь 2 тижні і можу сказати, що конкурентів у нього немає. Найкращий телефон на всі роки.
Макар, 16.05.2024 12:55:17
Без рейтинга
Максимально задоволений покупкою. Перейшов з Андроїд на iPhone. Різниця відчутна у рази. Звикав не довго. Максимум тиждень.
Богдан, 16.05.2024 12:56:03
Без рейтинга
Камера 4/5, оскільки у дружини Айфон 13 і я просто знаю, що камера може бути і кращою. Все інше чудове.
Юлій, 16.05.2024 12:57:06
Без рейтинга
Хороший смартфон від Apple iPhone 12 у білому кольорі та з 128 Гб пам'яті. Нормально працює без перебоїв.
Наташа, 16.05.2024 12:58:13
Без рейтинга
8 місяців у мене цей смартфон, купила на заміну ХR. ХR була задоволена, але фото вночі не влаштовувало.
Даша, 16.05.2024 13:01:18
Без рейтинга
Дисплеї на любителя, в мого старого телефона вночі при читанні книг очі менше втомлювалися. Вдень дисплей на сонці у 12 кращий.
Але цей телефон дозволяє повною мірою насолодитися всіма перевагами екосистеми Apple. При цьому він досить доступний за ціною, особливо зараз, кли вже є новіші. В інтернеті його не надто хвалять за ним високу автономність я нічого такого не помітила. Мені сподобалося як він працює і сподіваюсь, що він прослужить мені досить довго.
Денис, 16.05.2024 13:02:18
Без рейтинга
Смартфон досить збалансований, швидкий, зручний, має нормальні габарити, гарні камери та непогану автономність.
Саша, 16.05.2024 13:03:01
Без рейтинга
Процесор встановлений 6 ядерний Apple A14, oled екран з високою роздільною здатністю та 6,1" діагоналлю. Мені таке підходить.
Роман, 16.05.2024 13:03:52
Без рейтинга
Якість відмінна як фото, так і відео. Автономність на хорошому рівні може пропрацювати цілий день. Рекомендую.
Галина, 28.05.2024 17:12:45
Без рейтинга
який він біленький і ніжний! Це просто Вау! Такий дизайн стильний, що не передати словами!
Саша, 28.05.2024 17:13:54
Без рейтинга
В мене вже є один айфон, але карточки дві, то я купила цей, щоб був для дзвінків на іншій мережі.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 64 Gb Black (Идеальное)
Антон, 25.04.2021 15:02:14
5
На новый айфон не смог собрать, поэтому решил купить бу iPhone 12 на 64 Gb. Взял в состоянии 5+, чтобы не было никаких проблем. Аппарат не разочаровал. Работает отлично, камера просто космос. Могу ручаться за этот магазин.
Макс, 06.05.2021 12:51:15
5
Всегда был против покупки бу айфона из-за риска получить «восстановленный» или другой аппарат сомнительного происхождения. Пока друг пару месяцев назад не купил в этом магазине iPhone 12. Классный, мощный, быстрый, в идеальном состоянии. Решил взять и себе такой, к нему дается гарантия на 6 месяцев.
Дмитрий, 22.08.2023 12:19:06
5
Взял б/у  на 128 Гб, не хотел брать б/у но все же решился , брал состояние идеальный,покупкой доволен)
Василина Круподеря, 23.08.2023 09:18:03
Доброго дня! Вдячні Вам за чудовий відгук!
Нікітка, 12.12.2023 16:16:32
3
Мої вітання! А це айфон відновленний? Якщо так, то що в ньому мінялось? Яка гарантія йде до нього?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 17:13:16
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1.

Яна, 18.05.2024 13:07:12
Без рейтинга
Після переходу з андроїд на айфон однозначно враження дуже позитивні. Кращий айфон, кращий Apple.
Ольга, 18.05.2024 13:08:07
Без рейтинга
Рекомендую, телефон відмінний, не потрібно бігти за новішими моделями, якщо не блогер, цілком достатньо цього.
Олег, 18.05.2024 13:15:50
Без рейтинга
Гарний айфон, з усіх дизайнів, чисто зовнішньо, цей мені більше всіх подобається. Пам'яті мені достатньо. Думав 64 гб, то мало, але я ось наприклад придбав його 2 вересня. Зараз залишилося 37 гб. Відео знімаю мало, фото близько 50. Кучу встановлених програм. Але ще можна видалити не потрібні системні, вони приблизно займають 5-7 гб. Тобто вільного місця норм. Але якщо ви дуже багато фотографуєтесь і ну дуже-дуже багато програм встановлюєте (більше ніж 30-40), то є сенс брати на 128 гб як мінімум.
Вася, 18.05.2024 13:17:10
Без рейтинга
Користуюсь вже 3 місяці, до цього був айфон 7. Колір – супер, стильний чорний, телефон – відмінний.
Іван, 18.05.2024 13:19:55
Без рейтинга
Купували дочці на подарунок. Вона в захваті! Камера та звук дуже сподобались, якість супер!!!
Рома, 18.05.2024 13:20:56
Без рейтинга
Чудовий вибір телефону, для мами був супер подарунок. Взяв відразу і пару чохлів, хай міняє під настрій.
Матвій, 18.05.2024 13:22:33
Без рейтинга
Покупкою задоволений. В магазині обслуговування відміннне. Люди, які знають все про свій магазин і товари. Приємно.
Сергій, 18.05.2024 13:25:54
Без рейтинга
Вибір був між 10 та 12, то вибрав із-за Oled дісплея 12. Камера після 6s plus неймовірна, ніби очі протер. Батарея також краща за 6s plus, вистачає набагто довше її. Швидкість та продуктивність на високому рівні! Швидкий датчик Face ID, чудова камера та відеозйомка. Ціна повністю виправдана. Далі час покаже. Поки все працює швидко та якісно. Скаржитися нема на що. Сподіваюсь, що телефон без підводних каменів. Обслуговування чудове в місті Харків. Надалі техніку планую у вас тільки брати.
Карен, 18.05.2024 13:27:45
Без рейтинга
За цю ціну - це найкращий айфон з усіх можливих, який ви можете зараз купити! Чудовий магазин з приємними консультантками.
Влад, 18.05.2024 13:28:32
Без рейтинга
Досить потужний процессор А14 який на сьогодні ще дасть фору флагманам інших виробників.
Саша, 29.05.2024 14:03:14
Без рейтинга
Приємний оператор, все пояснив за б/у телефони і відповів на мої запитання. Телефон прийшов гарно запакований і в чудовому стані.
Кристина, 29.05.2024 14:06:16
Без рейтинга
Дуже потужний телефон, в усякому випадку, з усіх які в мене були, цей тримається найкраще.