ТОП 10 новорічних техно-подарунків для дівчат. Подаруй їй справжні емоції!

Досить ламати голову над тим, що подарувати дівчині. Ми розпитали наших мам, подруг, колег, коханих і вже склали тобі список з незвичайних, ефектних і безпрограшних презентів для жінок. А щоб шопінг був тобі максимально приємним, зробили знижки на всі варіанти. Зустрічай ТОП 10 сюрпризів від Техно Їжака!

1. iPhone – найбажаніший подарунок

Дівчата люблять яблучні смартфони. Адже вони прості та зрозумілі у використанні, не глючать і дуже красиво фотографують. Відверто кажучи, хлопці їх теж люблять.

Розстрочка-11%
MLPH3
26 999 ₴
24 099 ₴
610 $

Так чому б не порадувати свою дівчину, маму чи хорошу подругу новеньким iPhone. Навіть якщо вона вже має якусь ранню модель, можна вибрати варіант новіший. З iPhone ніколи не прогадаєш :)

2. MacBook – зручний та статусний лептоп для кожного

Дуже зайнятих та працьовитих дам завжди можна побачити з MacBook від Apple. Яблучний лептоп відмінно підходить для роботи з текстом, таблицями, відео та соцмережами.



1.jpg

У більш простих завданнях (текст, таблиці) найзручніше використовувати тонкий та легкий MacBook Air. З найскладнішими (монтаж відео, фотошоп) впорається тільки MacBook Pro.

3. AirPods – комфортні навушники як доповнення

Ну а якщо у дівчини, яку ти збираєшся здивувати вже є і новий iPhone, і навіть MacBook, тоді можеш доповнити її комплект гаджетів від Apple бездротовими навушниками. Гарнітура AirPods ідеально працює разом з яблучним смартфоном, планшетом та комп'ютерами.



2.jpg

Bluetooth-навушники глибоко пов'язані з екосистемою від Купертіно, тому можуть дати більше переваг, ніж аксесуари від сторонніх виробників. Простіше кажучи, у них більше різних корисних фішок.

4. Фен-стайлер Dyson

Всі дівчатка хочуть виглядати надзвичайно! Для цього вони використовують незрозумілі чоловікам прилади, креми, вітаміни та інші штучки. Не останню роль в загальному зовнішньому вигляді грає зачіска.



3.jpg

З феном-стайлером Dyson жінка зможе дуже швидко і якісно випрямити, укласти, висушити волосся, а також надати їм об'єму. До такого ексклюзивного подарунку вона точно не залишиться байдужою.

5. Випрямляч для волосся Dyson Corrale HS03

Фірма Dyson робить не тільки дуже якісні фени, а й круті випрямлячі. Один із них – Corrale HS03. Якщо щасливиця, якій ти вибираєш презент часто користується такими пристроями, вона буде дуже задоволена подарунком.


Dyson Corrale HS03 підходить для всіх типів волосся. На ньому можна налаштувати температуру нагрівання до 165°, 185° або 210°C. І навіть скористатися без підключення до розетки. Як? У вирівнювачі є вбудовані акумулятори. Дуже зручно.

6. Камера моментального друку

Фотокамера FUJIFILM Instax Mini 11 подарує набагато більше радісних емоцій, ніж зйомка на iPhone. Все тому, що вона миттєво видає картку із зробленим зображенням, яку можна повісити на чільному місці вдома. Ти, напевно, бачив такі пристрої у старих фільмах. І вони існують досі.



4.jpg

У використанні камери FUJIFILM максимально прості. Досить засунути касету з реактивами та фотопапером, потім налаштувати зум та клацнути. Готово! Цей момент залишиться із нею назавжди.

7. Парфуми Sister's Aroma

У всьому світі цінують продукцію компанії Sister's Aroma. Адже дві сестри засновниці бренду створюють кожен товар із любов'ю, наче для себе. Парфуми від цієї фірми у кожного викликають унікальні відчуття.



5.jpg

Sister's Aroma №30 у нас асоціюється з закоханістю, привабливістю та ніжністю. №30 – це поєднання густих вершків, горіхів та ірисок. Aroma Cannabis іскриться цитрусовими та травою ветиверу. Будь-який з ароматів напевно припаде до смаку щасливій власниці.

8. Аромасвічка Sister's Aroma Soy Candle Солона Карамель

Ну а якщо ти боїшся помилитися у виборі парфуму, то можеш придивитися до аромасвічки. Дуже рекомендуємо аромат "солона карамель". Він створений саме для тих, кого в дитинстві манили іриски та карамельки.



6.jpg

Обережно! Не можна їсти свічки від Sister's Aroma, хоча цього дуже заманеться. Обов'язково попереди того, кому зробиш сюрприз. Ми не жартуємо, це важливо.

9. Килимок для йоги та занять спортом

Якщо твоя знайома підтримує себе у формі і стежить за кожним кілограмом на вагах, то їй неодмінно сподобається міцний, зручний та м'який килимок.



7.jpg

Moro Black підійде як для спокійної та зосередженої йоги, так і для активних фітнес-вправ. Він має достатню ширину і не дозволяє рукам зісковзнути на підлогу.

10. Лампа для селфі Ring Fill 45''

Вести красиві соцмережі – це важливо. Якщо раніше людину судили "по одягу", то зараз насамперед відкривають Instagram. Тому кожній милій дівчинці потрібно тримати в кімнаті лампу для фотосесії. Вона дозволить зробити як ефектні селфі, так і круті макро фото – все, що можна вигадати.



Тип подарунка
Варіант для презенту
Гаджети: iPhone, MacBook, AirPods, камера моментального друку, лампа для селфі.
Для краси: Фен-стайлер, випрямляч для волосся, парфум Sister's Aroma.
Для атмосфери: Аромасвічка, килимок для йоги та фітнесу.

Ну ось і все! Який саме подарунок вибрати ніхто не знає краще за тебе. Добре подумай про те, що може сподобатися щасливиці. Ну чи просто довірся до своєї інтуїції.


Читати наш блог у Telegram
Подаруй їй:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар