Як підготувати свій iPhone перед продажем


Переваг у техніки Apple над пристроями від інших виробників дуже багато. Справжні шанувальники ніколи не перестануть повторювати, що яблучні гаджети надійні та зручні в роботі, мають найбільш вишуканий дизайн і кращу оптимізацію.

Але ми також додамо, що крім усього цього у девайсів Apple є ще один величезний плюс для економних користувачів. Їх вартість на протязі декількох років практично не падає, у порівняння з іншими іменитими виробниками.



ezh|864х452-1.png

Ті, хто любить оновлювати свій iPhone щороку, напевно знають цю фішку. Втім, навіть якщо ти зібрався оновитися на більш новий девайс через два-три роки, ти також зможеш повернути гідну суму на продажу старого смартфона.

Старі яблучні гаджети користуються величезною популярністю на платформах для зливу речей, тому знайти покупця буде не складно. Куди складніше розібратися що потрібно відключити на смартфоні перед продажем, які дані видалити та як не попастися на прийоми зловмисників. Але про все це, ми зараз розповімо.


Готуємо iPhone до продажу

Припустимо, що ти вже подбав про зовнішній вигляд і начистив свій девайс до блиску з усіх боків. Навіть залив на сайт фотографії свого дорогоцінного старичка та чекаєш дзвінка від його майбутнього власника. Це далеко не все, що тобі потрібно зробити перед тим, як передати свій пристрій в чужі руки.



ezh|864х452-2.png

Підготовка до продажу передбачає повне очищення твоїх особистих даних, відв'язування від акаунтів та скидання до заводських налаштувань. Це той мінімум, без якого не можна обійтися. Програмну чистку ми рекомендуємо робити за наступними кроками.


Відключаємо «Знайти iPhone» і «Activaion Lock»

Не думаємо, що ти хочеш обдурити свого покупця, заблокувавши смартфон після продажу. Тож насамперед необхідно відключити функції програми «Локатор», які дозволяють це зробити.



ezh|864х452-3.png

Для цього перейди в «Налаштування», далі натисни на свій Apple ID, потім на «Локатор». На новій сторінці відключи перший пункт «Знайти iPhone». З'явиться нове вікно з вимогою ввести пароль від облікового запису Apple ID. Вводимо його і натискаємо «Вимкнути».


Відв'язуємо від iCloud

Потім потрібно повернутися трохи назад, в «Налаштування» – «Apple ID», щоб відв'язатися від облікового запису iCloud. На цій сторінці прогорни до самого низу, де розташована кнопка «Вийти». Також натисни на неї і підтвердь дію.

MLLL3
62 999 ₴
64 199 ₴
1 605 $
-5%
MLVU3
57 999 ₴
55 199 ₴
1 380 $

Тут може виникнути питання про те, що робити з закладками в браузері Safari та іншими даними. Можеш сміливо видаляти їх з пристрою, вся інформація залишиться в хмарі і після налаштування нового пристрою з'явиться на ньому.


Скидаємо до заводських налаштувань

Ну а тепер зробимо так, ніби пристрій включається вперше. Перейди в «Налаштування» – «Основні» – «Скидання» і вибери «Стерти контент та налаштування». Далі підтвердь дію, після чого смартфон перезавантажиться і буде готовий до першої налаштуванні.



ezh|864х452-5.png

І тут ти можеш активувати пристрій, а можеш залишити так. Головне не забути, що перед цим потрібно обов’язково вимикати функцію “Знайти iPhone”


Поради з особистого досвіду

Перш за все, радимо тобі не забувати про те, що на сторінках сайту-барахолки можуть бути не тільки зацікавлені покупці, але і зловмисники, які можуть спробувати обдурити.

Це не означає, що не варто користуватися подібними ресурсами. Просто будь уважний і не дозволяй нікому вводити його дані в твій смартфон, поки угода не відбулася.



ezh|864х452-6.png

А якщо ти не бажаєш ризикувати, але хочеш отримати чесну ціну за свій гаджет – ти завжди можеш скористатися нашою послугою Технобмін. До речі, це набагато зручніше, коли ти вирішив оновитися. Просто принеси старий iPhone та отримай знижку на новий.

На цьому все. Найважливіші кроки, які обов'язково потрібно зробити перед продажем свого яблучного пристрої ми описали. Так ти точно не попадеш на виверти зловмисників і не підставиш нового власника твого старого iPhone.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті