iPad Pro - отзывы владельцев

85 отзывов
Отзывы о Планшет Apple iPad Pro 11" M2 Chip 256Gb Wi-Fi Space Gray 2022
Міша, 11.12.2023 20:32:34
Без рейтинга
Брав цей планшет собі на день народження, чому б не побалувати себе. Брав чисто по зовнішньому вигляду і навіть не дивлячись, який він там всередині. Був дуууже приємно здивований, коли зрозумів, шо купив скарб.
Перше - це процесор М2 (потім вже почитав і "Що це? Це скарб"), друге - це зовнішній вигляд, красивий, стильний і зручний, третє - це звичайно батарея, скільки я вньому просидів, подивився і було тільки -50%. Загалом, я дуже задоволений і рекомендую цей планшет всім. Дякую собі, що обрав крутий подарунок на день народження
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 11:17:24
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Марина, 14.04.2024 01:09:52
5
Це айпад, він сам по собі гідність ахах, а якщо серйозно, чудовий екран, супер тонкий і легкий, тягне на собі все, динаміки теж здивували
Віктор, 14.04.2024 01:11:04
4
Зручний, шустрий, після мого першого айпаду, який я придбав у далекому 2017 році, відчувається різниця звісно.
Денис, 14.04.2024 01:12:09
5
Дякую магазину ТехноЇжак за швидку доставку цього айпаду, мій старий неочікувано сдох, а працювати треба
Марія, 14.04.2024 01:16:34
Без рейтинга
Було до нього кілька айпадів. Насправді, просто великі айфони, тільки без дзвонилки. Але в цьому айпаді ситуація дещо інша, так як і ос у нього насправді тепер свій, та й сам пристрій потужний і з крутим екраном. З гарним дизайном, з усіх айпадів цей виглядає найсоліднішим, навіть чохол не вдягаю на нього, бо він офігенний.
Я користуюсь ним вдома в основному і він повноцінно замінив мені майже всі девайси (телефон, комп'ютер, телевізор - ні чим із цього по суті вдома не користуюся практично).
Станіслав, 14.04.2024 01:17:55
Без рейтинга
Можливо, через те що новий, але багато читала, що і потім так, тримає заряд на ура! Витримав цілий мій робочий день.
Ігор, 12.05.2024 11:32:40
Без рейтинга
Ще кілька років тому цей планшет можна було назвати великим, оскільки діагональ його екрану дорівнює 11", але зараз це середня за розмірами модель. У ньому встановлено процесор M2, який забезпечує високу продуктивність та тривалу роботу.
Планшет має дуже плавний рух та анімації у всіх додатках, працює швидко нічого не висне, для різних завдань він підійде, і малювати та дивитися відео, та в інтернеті посидіти все на ньому зручно.
Тому я його рекомендую. Він зручний.
Катерина, 12.05.2024 11:33:43
Без рейтинга
Гарний, великий планшет, грати в ігри на ньому дуже зручно, так як і дивитися різні фільми та серіали
Вікторія, 12.05.2024 11:35:04
Без рейтинга
Брала спочатку на подарунок, але потім і сама собі такий захотіла. Він має дуже яскравий екран і в ньому зручно
Олена, 12.05.2024 11:44:51
Без рейтинга
Це мій перший планшет впринципі. Ніколи не розуміл навіщо вони потрібні, але тепер я дала собі відповідь
Льоша, 12.05.2024 11:47:41
Без рейтинга
Ніколи не мав до цього айпад. Він такий плавний, яскравий і так швидко все працює. В порівнянні з моїми попередніми, взагалі супер
Соломія, 12.05.2024 11:51:52
Без рейтинга
Пані та панове, завдяки своєму тонкому та елегантному дизайну iPad є простота та вишуканість. Це витвір мистецтва, який легко поміщається у ваших руках і створює відчуття, ніби ви тримаєте майбутнє під рукою. Кожен вигин і кожен край були ретельно розроблені, щоб створити враження, які дуже приємні.
Яскравий дисплей Retina перенесе вас у світ приголомшливої ​​чіткості, яскравих кольорів і графіки, яка буквально вискакує з екрана.
Продуктивність під вражає. iPad оснащено спеціальними чіпами, які забезпечують неперевершену продуктивність і ефективність. Незалежно від того, редагуєте ви відео, граєте в ігри з інтенсивною графікою чи виконуєте багатозадачність, як професіонал, iPad без особливих зусиль впорається з кожним завданням з витонченістю та вишуканістю.
Максим, 12.05.2024 11:53:12
Без рейтинга
5 зірочок техноїжаку, відпавили замовлення дуже швидко, прийшов обережно запакований. Цей магазин топ
Марія, 12.05.2024 11:54:14
Без рейтинга
Мені, як фотографу дуже зручно працювати з фото на цьому айпаді. Він виносливий і яскравий.
Костя, 12.05.2024 11:55:38
Без рейтинга
Мені подобається цей айпад і радий, що вирішив його придбати саме у вашому магазині. По цінам у вас найкраще
Тетяна, 12.05.2024 11:56:53
Без рейтинга
Зручний і міцний планшет. Гадаю, що на ринку з ним ніхто не конкурує. Бо таких налаштувань я ще ніде не бачила
Отзывы о Планшет Apple iPad Pro 11" M2 Chip 256Gb Wi-Fi Silver 2022
Лиза, 15.01.2023 18:41:30
Без рейтинга
А это оригинал ? Новый ?
Юлия Семчишина, 02.03.2023 17:12:01
Доброго дня! Так, це новий оригінальний планшет.
Тетяна, 14.04.2024 00:52:59
5
В моїй яблучній колекції не вистачало тільки планшета, не знаю навіщо, але я його дуже хотіла, купила і довольна як слоненя.
Ліна, 14.04.2024 00:54:05
5
Найкращий дизайн саме в айпада про 11, він мені зайгарніший і зручний у використанні. Рекомендую саме його
Богдан, 14.04.2024 00:58:48
5
Користуюсь айпадами давно. Перший мій був куплений ще в 2011 році. Потім було ще 4 інших.
Цей Pro M2 Wi-Fi купив вже на початку 2023 року. Спочатку хотів Pro M1 взяти подешевше, але поки думав, вони зникли з продажу.
На відміну від мого останнього айпаду, цей швидкодійний. В ньому прям відчувається швидкість, у тому числі при відкритті сайтів. Програми відкриваються швидше. Якщо хтось грає в ігри теж все іде бистріше. Не гріється. Все набагато краще. Пам'яті достатньо для будь-яких дій та скачувань.
Еріка, 14.04.2024 01:00:28
Без рейтинга
Швидкий, добре реагує на pencil, гучний чіткий звук, якісне відображення зображень та відео.
Світлана, 14.04.2024 01:01:46
Без рейтинга
Загалом, гарний гаджет для творчості, замінює записні книжки та стікери. Зручно малювати та втілювати своє натхнення.
Антоніна, 14.04.2024 01:02:39
Без рейтинга
Приємна анімація переходів, вкладок, програм, що підвищує відчуття плавності та високої швидкості роботи ipad.
Інга, 14.04.2024 01:03:46
Без рейтинга
Зручний розмір для читання, відчуття, ніби тримаєш у руках тонку книгу в твердому перепльоті.
Максим, 14.04.2024 01:06:58
Без рейтинга
Люблю дарувати яблучну техніку своїй дружині. Айфон, годинник, макбук… айпад не став винятком. Так як вона графічний дизайнер і просто любить малювати, айпад про - те, що їй потрібно. Обов'язково беріть одразу оригінальний стілус, китайські – жалюгідна пародія.
Планшет дуже легкий і його не важко довго тримати в руках, яскраві кольори і доволі швидко виконує всі фунції.
Доставка була дуже швидка, не вперше користуюсь послугами цього магазину і завжди приємно вражений, що все так чітко.
Я радий, а дружина задоволена подарунком.
Поліна, 14.04.2024 01:08:17
Без рейтинга
Приємно радують ціни в вашому магазині, завжди хочу щось купити, шкода тільки що знижки не зберігаються, якщо брати розстрочку.
Ігор, 27.05.2024 19:20:13
Без рейтинга
Я дивлюся фільми та відео на цьому планшеті, та якість звуку на Apple iPad Pro 11 чудова.
Богдан, 27.05.2024 19:21:05
Без рейтинга
купив його для подорожей, щоб дорога бистріше йшла. плашет з цим чудово справлється. заряд в нього тримає супер.
Карина, 27.05.2024 19:43:45
Без рейтинга
Я повернулась на M2 iPad Pro, тому що новіша версія була зовсім велика для мене. Це мій третій ipad і він з усіх найкращий. Сріблий колір має різні відтінки при певному освітлення. Він гарний, гладкий і легший за мій телефон. На ньому більше гігабайт, ніж я брала до цього і це чудово. Я зберігаю на ньому все і нічого не потребує очистки. Пам'яті предостатньо.
Хоч я його і брала в оплату частинами, він вийшов не дуже дорогим, якщо нагадувати собі, що це техніка Apple.
Олексій, 27.05.2024 19:44:32
Без рейтинга
Цей Ipad має гарний яскравий екран, який робить кольори яскравішими, коли я займаюся малюванням і анімацією.
Гліб, 27.05.2024 19:45:41
Без рейтинга
Потужний планшет за доступним кредитування. Я можу лише рекомендувати. Брав на пів року, чудово ціну поділили.
Отзывы о Планшет Apple iPad Pro 11" M2 Chip 128Gb Wi-Fi Space Gray 2022
Ганна, 27.08.2023 21:29:00
Без рейтинга
є в наявності?
Василина Круподеря, 28.08.2023 09:24:10
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність пристрою або напишіть у наш бот  !
Альона, 11.12.2023 20:21:43
5
Дуже крутий ноут і круті консультанти, підібрали для мене найкращий варіант і тепер я задоволена. Дякую, ТехноЇжак
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 11:17:55
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Ігнат, 21.04.2024 14:20:29
5
Яскравий дисплей, найвища продуктивність (навіть занадто для планшета), зручний форм-фактор, корисні опції
Інга, 21.04.2024 14:21:29
5
компактне рішення, дуже потужне і у чудовому стильному дизайні, екран кращий, що я бачила серед планшетів
Віктор, 21.04.2024 14:22:17
Без рейтинга
брав у подарунок мамі, дуже підходить планшет для перегляду серіалів фільмів і просто для легких ігор
Максим, 21.04.2024 14:24:43
Без рейтинга
Буде кращою покупкою, якщо у вас ще ніколи не було планшета від Apple, дуже швидко і плавно працює, висока автономність і відсутність будь-якого шуму. Найкращий екран, що я бачив у планшетах, дуже плавний рух та анімації у всіх додатках, працює швидко нічого не висне, для різних завдань він підійде, і малювати та дивитися відео, та в інтернеті посидіти все на ньому зручно.
Акумулятор довго тримає заряд, навіть якщо довго дивитися і відео і грати в ігри. Для повсякденного використання просто супер підходить.
Ангеліна, 21.04.2024 14:26:00
Без рейтинга
Купувала в розстрочку, брала на подарунок. Все дуже вигідно, єдине що, при розстрочці знижка не зберігається, але і без того добре
Василь, 21.04.2024 14:26:53
Без рейтинга
Дуже класний магазин у вас, вже не вперше купую і техніку і аксесуари, і все беру тільки у вас!
Льоша, 13.05.2024 13:44:15
Без рейтинга
Чудовий планшет!
Ідеально підходить для ілюстраторів та художників. Зручно малювати, я із задоволенням займаюсь улюбленою справою. Яскрава картинка, батареї вистачає на довго. Дуже міцний планшет, що мені подобається найбільше.
Дуже приємний магазин, шкода, що не немає наявного магазину в місті у мене, але замовлення прийшло швидко. Я навіть здивувався. Було дуже приємно. Тепер рекомендую всім друзям купувати тільки у вас.
Сподіваюсь, що користування буде довгим і приємним.
Антон, 13.05.2024 13:45:27
Без рейтинга
Брав сестрі для навчання, дуже компактний планшет, в її сумочки влазить, каже, що вона в захваті))
Світлана, 13.05.2024 13:46:39
Без рейтинга
Вперше ризикнула і купила собі щось від apple, напевно я ще не звикла, але мені не зручно в ньому сидіти
Ігор, 13.05.2024 13:47:51
Без рейтинга
Планшет-кінотеатр. Дивитися кіно і серіали на цьому девайсі прекрасно. Звук чіткий і об'ємний. Графіка яскрава.
Петро, 13.05.2024 13:50:30
Без рейтинга
Легкий гарний айфпад, тримати в руці комфортно, в портфелі лежить теж нормально. Міцний чіп, графіка.
Віталій, 13.05.2024 13:53:16
Без рейтинга
Я використовую iPad Pro для роботи, і, чесно кажучи, це найкращий робочий пристрій, який я коли-небудь мав.
Він має елегантний і мінімалістичний дизайн, виготовлений з алюмінію та скла, а також дуже тонкий і легкий, тому його легко носити з собою
Він оснащений чіпом M2 (той самий чіп, який використовується в останніх MacBook Air і MacBook Pro), тому він неймовірно швидкий і я можу легко виконувати кілька завдань одночасно. Він також має довговічну батарею, тож мені не потрібно турбуватися про те, що він розрядиться посеред робочого дня.
Роман, 27.05.2024 21:02:51
Без рейтинга
Якщо вам потрібен iPad тільки для простих речей, таких як перегляд відео, ігри і т.д., то я б порадив придбати звичайну модель iPad, а не Air.
Отзывы о Планшет Apple iPad Pro 11" M1 Chip 256Gb Wi-Fi + 4G Space Gray 2021
Наталья, 05.02.2022 14:25:52
5
Спасибочки за такую классную работу Техноёжу. Всё отлично. Эпл супер, ничего лишнего, это лучший девайс по соотношению цена-качество, суперский экран, а про дизайн вообще молчу.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 09.02.2022 17:41:53
Спасибо за отзыв) Мы рады, что Вы обратились к нам :)
Алексей, 05.02.2022 14:27:06
5
Просто отличный планшет, ничего лучше пока не находил, очень нравится цвет. Очень рада покупке от Эпл. Цена хорошая, особенно за такое качество. Большое спасибо прекрасному магазину, буду всем советовать.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 09.02.2022 17:42:16
Спасибо за отзыв) Рады, что Вы выбрали нас)
Vladyslav Bendyug, 09.01.2023 15:21:04
5
Планшет чудовий. Брав на 256 МБ, бо 128 вже мало, а 512 значно дорожче. Наявність Sim та eSim корисна річ, коли часто в дорозі, або там де якість стаціонарного інтернету значно гірше ніж мобільного, а це зараз майже кругом окрім великих міст... Якщо роздавати через точку доступу зі смартфону, це не надто гарний варіант, бо при цьому дуже швидко розряджається телефон і можна залишитись зовсім без зв'язку, особливо в умовах постійних відключень світла це критично.
Взяв модель 2021 року на М1, бо вона майже нічим не відрізняється від моделі iPad Pro 4-го покоління на М2. Звісно окрім ціни.
Працює чудово. Заряд тримає досить довго. В режимі очікування, якщо заборонити фонові оновлення програм, майже не розряджається - десь на 4% за ніч. Якщо нічого не встановлено, то взагалі за ніч розряджався максимум на 1%.
Face ID працює чудово і безплмилково навіть у темряві за умови, що обличчя навпроти планшету, і в будь-якій орієнтації, навіть догори дригом.
Ще залишилось докупити Apple Pencil 2 для розкриття всіх можливостей планшету.
Доречі режим багатозадачності досить зручний, дозволяє швидко перемикатись не лише між вікнами, а робити групи з принаймні двох вікон і потім перемикатись між ними зі збереженням взаємного розташування кожної групи вікон.
Юлия Семчишина, 02.03.2023 12:41:14
Доброго дня, Владіслав! Дуже дякуємо Вам за такий корисний відгук :)
Отзывы о Планшет Apple iPad Pro 11" M1 Chip 128Gb Wi-Fi Silver 2021
Наталія, 26.05.2021 10:08:04
Без рейтинга
Добрий день, коли IPad M1 2021 з’явиться у продажі?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 26.05.2021 17:31:04
Добрий день! Очікуємо на поставку першої партії найближчим часом)
Александр Бураков, 17.12.2021 13:36:35
5
Тут нечего сказать, лучший девайс на рынке
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.12.2021 16:17:56
И с этим нельзя не согласиться)
Сергей, 14.01.2023 22:46:33
Без рейтинга
Бред полный! Хочу купит айпад готов купить в рассрочку! И должен платить 10000грн за страховку!?!? Ребята так ваши продажи не улучшаться (((
Юлия Семчишина, 02.03.2023 17:59:13
Доброго дня, Сергій!
Покупка гарантії є обов’язковою умовою для оформлення сплати частинами.
Також є варінти оформити кредитування від наших партнерів, така форма сплати залишає за вами вибір, придбати для себе гарантію чи залишити базову.