iPad 9 10.2 2021 - отзывы владельцев

62 отзыва
Супер цена-28%
Отзывы о Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi Space Gray 2021
Елена, 29.10.2021 15:57:13
5
Для работы нужен был планшет, выбор пал на этот гаджет. Меня проконсультировали в возможностях этого планшета и меня всё устроило. Благодарю сотрудников киевского шоурума :)
Демид, 09.11.2021 11:33:30
5
давно хотел заменить свой старенький планшет самсунг на что-то эпловское и решил выбрать этот) как бы сильно я не любил андроид устройства, но этот айпэд переплюнул их в разы) спасибо сотрудникам за быструю курьерскую доставку)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 10.11.2021 17:15:25
Спасибо за Выбор и за доверие)
Олег Ч, 19.11.2021 15:52:14
4
Этот планшет подходит мне на 100%, всё что мне нужно в нём есть!) Доставили быстро в магазин, не совсем удобная оплата наличными или по qr-коду была, но это не испортило моё впечатление о магазине)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 22.11.2021 13:01:39
Спасибо за ваш отзыв, мы продолжаем работать над улучшением качества обслуживания.
Татьяна, 29.11.2021 16:30:10
4
Отличный планшет за свои деньги) Использую его по большей части для просмотра фильмов) Ноутбук мне не нужен был, плюс он намного больше размерами, поэтому супер покупка :)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 29.11.2021 17:46:57
Спасибо за отзыв!) Отличный выбор :)
Дмитро, 14.12.2021 16:06:26
Без рейтинга
чудовий пристрій, задоволений на 100% його роботою) вже декілька разів рятував мене, коли розряджався телефон) дякую)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 14.12.2021 17:32:26
Дякуємо за відгук) Гарний вибір!)
Анна, 28.11.2022 01:34:23
Без рейтинга
чи можна буде поміняти/повернути протягом 14 днів якщо планшет не підійде(немає можливості завітати в магазин оглянути) і скільки триває гарантія?
Юлия Семчишина, 30.11.2022 13:24:19
Доброго дня! Згідно із Законом України «Про захист прав споживачів», поверненню підлягають всі категорії товарів протягом 14 днів з моменту покупки, представлені в інтернет-магазині Техно Їжак. При цьому вони повинні бути в належному стані (в тому ж, в якому були при покупці), в оригінальній упаковці та з повним комплектом поставки. Гарантія на планшет 12 місяців.
Влад Івженко, 07.12.2022 22:40:40
Без рейтинга
Якість товару-5 зірок,а сервіс-3- зірки.Можливо через ситуацію в країні…
Юлия Семчишина, 20.12.2022 16:36:39
Доброго дня! Ми хотіли б вирішити цю ситуацію. Дуже чекаємо Вашого дзвінка на нашу гарячу лінію 0 800 750 200!
User, 23.09.2023 17:19:55
Без рейтинга
Добрий день,  це новий планшет?
Василина Круподеря, 25.09.2023 11:29:41
Доброго дня! Так, абсолютно новий пристрій.
Аліна Тихонова, 26.11.2023 23:18:29
Без рейтинга
Чи є гарантія від виробника?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 08.12.2023 17:01:55
Доброго дня! Гарантія від Apple 1 рік.
Георгій, 07.12.2023 17:44:30
Без рейтинга
Нещодавно замовлява цей планшет. Замовлення дуже швидко було оброблено і  доставлено на пошту, консультант зателефонував та ввічливо все розказав про товар. Я в захваті від цього айпаду, працює бистренько, приємні кольори, хороший розмір, не шкодую, що вирішв з андроїда перейти на епл. Дякую техноїжаку за знижки та ввічливе обслуговування!
Мінусів не виявив ні в обслуговуванні, ні в товарі. Всім рекомендую цей магазин.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 08.12.2023 12:15:33
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Даша, 11.12.2023 19:17:02
Без рейтинга
Норм такий собі планшет, нічого особливого для такої ціни. Я не довго в ньому посиділа, віддала дитині в школу
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 11:21:17
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Анастасія, 10.04.2024 10:49:14
Без рейтинга
Вітаю! а ця модель підтримує LTE? чи тільки від вай фаю?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 10.04.2024 15:53:40
Вітаю!Ця модель йде без підтримки LTE, якщо потрібна модель з підтримкою стільникового зв'язку, рекомендую розглянути ось цю модель-Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi + 4G Space Gray 2021
Іван, 27.05.2024 12:18:38
Без рейтинга
зручний планшет, він такий... великий айфон, дуже круто грати на ньому в ігри, він яскравий з крутою графікою
Назар, 27.05.2024 12:19:23
Без рейтинга
Чудова ціна! Я нарешті дозволив собі техніку від apple і за нормальні гроші. Планшет класний.
Анастасія, 27.05.2024 12:20:17
Без рейтинга
Який яскравий планшет!!! Я так люблю дивитися кіно на ньому, він і звук має офігенний! І заряд тримає довго.
Отзывы о Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 256Gb Wi-Fi Space Gray 2021
Наталья Шаповал, 01.12.2021 22:25:11
5
Работает отлично, как и ожидала, благодарю магазин за оперативную доставку
Ответ консультанта «Техно Ёж» 03.12.2021 17:40:59
Спасибо за отзыв) Рады, что Вы выбрали наш магазин)
Супер цена-28%
Отзывы о Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi Silver 2021
Маша, 11.12.2023 19:21:09
4
Подарувала цей планшет мамі на Миколайчика, вона задоволена, накачала собі книг, соц. мережей і всього іншого. Каже, що їй все подобається
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 11:19:45
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Марина, 09.05.2024 19:51:13
5
Чудовий планшет, завжди було не зручно грати в ігри на телефоні, тому купила собі планшет. Тепер все чудово видно
Влад, 09.05.2024 19:52:45
5
Планшет Apple iPad пропонує високу продуктивність, якісний дисплей та безліч зручних функцій для комфортного використання. Роздільна здатність відео 1920 x 1080 пікселів забезпечує чітке та високоякісне зображення під час перегляду відео. Стереодинаміки створюють приголомшливе звучання під час прослуховування музики або перегляду відео. Сучасний дизайн та зручний форм-фактор роблять цей планшет чудовим вибором для повсякденного використання.
Рекомендую цей планшет до придбання. Це гарний і розумний вибір.
Ірина, 09.05.2024 19:53:51
5
Планшет зайшов. Думала, що дарма його беру, бо мало pro max телефон, але плашет то набагато крутіше.
Матвій, 09.05.2024 19:54:40
Без рейтинга
Хороший подарунок. Подарував дівчині, їй сподобалось. Правда, тепер вона думає, що я їй ще винен айфон
Олександр, 09.05.2024 19:55:45
Без рейтинга
Мені дуже мало пам'яті на ньому. ПОстійно треба щось видалять. Можливо пізніше обміняю на інший.
Марія, 09.05.2024 19:56:30
Без рейтинга
Купувала його в оплату частинами, як кдасно коли з тебе не знімається відразу вся велика сума.
Дмитро, 09.05.2024 20:04:24
Без рейтинга
Не поганий варіант для навчання або роботи. Дуже зручно малювати на ньому та робити графіки.
Планшет має якісний дисплей, доволі таки потужний процесор, цікавий інтерфейс і багато цікавих фішек, які роблять його відмінним вибором для користувачів, які цінують надійність та якість продукції Apple.
Взявши планшет 2021 року я ще й зекономив досить багато грошей. А якість нічим не гірша нових планшетів. Зручно і якісно - це про Apple iPad 9 10.2
Павло, 09.05.2024 20:05:26
Без рейтинга
Добрий день. Маю намір купити цей планшет, скажіть він ще приймає оновлення чи ні? Дякую.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 09.05.2024 21:40:15
Вітаю!Так-ця модель ще підтримує оновлення IOS
Надія, 27.05.2024 19:08:00
Без рейтинга
Планшет - це була моя остання забаганка. Тепер я маю все від Apple і мені хочеться, щось новеньке... Бачила, ви самсунги запустили...
Коля, 27.05.2024 19:08:55
Без рейтинга
Замовляли на подарунок доньці, прийшов вчасно, все працює, дитина задоволена. Якість гарна.
Влад, 27.05.2024 19:10:00
Без рейтинга
Класний плашет для навчання та розваг) Ігри тяне добре, графіка нормальна, все працює без тупьожа.
Сергій, 27.05.2024 19:13:20
Без рейтинга
Це чудовий iPad. Це iPhone SE 3-го покоління iPad. Напрочуд швидкий чіп, чудова підтримка програмного забезпечення, яка перевершує покоління та перевищить поріг підтримки програмного забезпечення Apple через свою популярність, а також добре побудований каркас, який вселяє впевненість у утриманні. Це те, що ви купуєте мамі й татові. Планшети Android не порівнюються у простоті використання чи безпец.
Я всі свої планшети купував у ТехноЇжаку. Вони чудові, хоч і два з них брав в б/у стані.
Стас, 27.05.2024 19:14:43
Без рейтинга
Його дисплей Retina дає яскраві та чіткі зображення, що дуже важливо для занять та перегляду соц. мереж.
Марк, 27.05.2024 19:15:23
Без рейтинга
iPad став чудовою покупкою для мого сина. Він не лише навчається, а й росте та розвивається за допомогою цього планшета
Отзывы о Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi + 4G Space Gray 2021
Миша, 29.10.2021 16:13:09
5
Купил сыну для учебы этот айпэд, сам не разбираюсь, но сын в восторге :) Спасибо ребятам на Рымарской за помощь в выборе)
Олена, 15.11.2021 17:28:52
5
Планшет лучший по моему мнению, идеальные размеры для просмотра кино в любом месте – начиная с поездок и заканчивая дома в кровати) Заменяет мне ноутбук по всем параметрам) Спасибо за консультацию)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 16.11.2021 14:55:15
Спасибо, что выбрали наш магазин)
Екатерина, 23.11.2021 17:56:57
5
очень удобно рисовать на этом планшете, размеры экрана супер) для моей работы это самая лучшая техника) спасибо за возможность доставки курьером)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 23.11.2021 18:45:36
Согласны с Вами) Отличный выбор!)
Александр, 10.12.2021 14:48:27
5
Доволен покупкой в Техно Еже, отличный планшет! Быстренько всё привезли в магазин, оплатил и ушел счастливый))
Ответ консультанта «Техно Ёж» 10.12.2021 17:47:24
Спасибо за отзыв) Рады, что Вы остались довольны)
Євген Корсак, 08.09.2022 11:25:52
Без рейтинга
Редко пишу отзывы, особенно плохие, но эти ребята просто сделали мою неделю. Решил я, значит, заказать iPad, привлекла цена, была хорошая скидка, оформил заказ на сайте, дело было в четверг. На следующий день утром перезвонила менеджер, все согласовали, пообещала что можно будет получить в понедельник/вторник в их точке в торговом центре, предложила чехол, говорит - сброшу в Вайбер/телеграмм модели чтобы я выбрал. Вроде все хорошо. После обеда на почту приходит письмо - так мол и так, не смогли с вами связаться в Вайбер/телеграмм( хотя я и там и там постоянно онлайн), поэтому пишем на почту, вот модели чехлов - далее перечень текстом. Отвечаю им - дайте ссылки на товар чтобы можно было посмотреть и все такое. Получаю ответ - товар на сайте не представлен, так что выбирай так. Думаю - хрен с вами - давайте желтый. Наступил понедельник, сообщения о доставке нет. Наступил вторник, тоже самое. Пишу им в службу поддержки в телеграмм(в тот самый через который они не смогли связаться со мной) - номер заказа такой-то, где заказ? Отвечают - мы его отменили, так как не смогли с вами связаться(звонили, писали везде, и не получилось).Ну я охренел. Пишу им что с менеджером по телефону говорил, письма писал, скрины есть, не морочьте голову. Перезванивают через час, извиняются, уверяют что если переоформят заказ то все будет ок и что даже цена на планшет немного упала из-за курса доллара и чехол добавят к заказу и бантом завяжут. Думаю - хрен с вами, соглашаюсь. В среду приходит сообщение что товар доставлен, еду забирать, но чувство, что что-то не так немного точит. Приехал и в итоге - цена уже выше чем когда я заказывал, про ту цену что менеджер обещала, вообще молчу, чехла нет. Я естественно впал в негодование, пишу в поддержку, описываю ситуацию, интересуюсь какого хрена. В ответ - извините, курс доллара за день вырос так что и цена выросла. Короче: заказал планшет по одной цене, неделю морочили голову, привезли по другой цене. Решил от покупки отказаться, если такие приколы при заказе, то представляю какое у них сервисное обслуживание. Такие дела.
Юлия Семчишина, 13.09.2022 16:12:33
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! З Вами вже зв'язувалися наші менеджери по роботі з клієнтами для вирішення даної ситуації! Чекаємо на зустріч з Вами!
Отзывы о Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 256Gb Wi-Fi Silver 2021
Евгения, 08.01.2022 16:45:58
4
Снимаю оценку за обслуживание, да две девушки приятный и старались. Но кажется что им меньше 20 и они не опытны в плане какой чехол подойдёт лучше и тд. Я дарила планшет своей сестре и она довольна, смотрит сериалы, играет и рисует.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 10.01.2022 13:01:16
Спасибо за отзыв, Евгения! Рады, что за покупкой Вы обратились к нам :)
Отзывы о Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi Silver 2021 UA
Тамара, 13.04.2024 23:29:31
4
Доброго дня, скажіть будь ласка, цей планшет є в наявності? Цікавить саме в сірому кольорі. Дякую!
Ответ консультанта «Техно Ёж» 15.04.2024 11:59:41
Вітаю!UA-версії на жаль не маємо в наявності.Можу порекомендувати такий самий варіант Global версії-Планшет Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi Silver 2021
Ангеліна, 13.04.2024 23:30:51
5
Дуже гарний планшет, тепер він в одному стилі з моїм телефоном, залишилось собі ще епл вотчі купить))
Ольга, 13.04.2024 23:33:28
5
Такий планшет - це ідеальний подарунок на будь-яке свято, такий девайс точно знадобиться.
Антон, 13.04.2024 23:40:23
5
Супер Айпад. Довіряю техніці apple на всі 100. Користуємося айфонами, але й айпади теж були і є. Але для мене це безперечно ознака якості, за таку річ хочеться заплатити, щоб вона так само довго використовувалася і приносила радість. Довго вибирали відповідну модель і зупинилися на цій. Брали для базового використання для читання, перегляду контенту в інтернеті, не надто важких ігор та вирішення завдань з роботи/навчання у відповідних додатках було цілком достатньо функцій цього айпада. Літає, дуже красива, зручна камера для відеоконференцій.